Libnet.ro
UNICEF

14:30

COTAR solicita sprijin pentru transportatorii rutieri de persoane

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 COTAR solicita sprijin pentru transportatorii rutieri de persoane

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania C. ), cere Guvernului sa tina cont de solicitarile transportatorilor de persoane, pentru perioada ulterioara datei de 15 mai 2020, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

ONG-urile solicita sprijin logistic Ministerului Mediului si financiar Ministerului Educatiei

Aproximativ 40% dintre computerele uzate sunt casate, in Romania, pentru a fi reutilizate, arata datele Asociatiei Ateliere Fara Frontiere, care alaturi, de alte 19 organizatii neguvernamentale din domeniile educatiei, social si de mediu, propune, ca reconditionarea acestor aparate sa fie realizata de companii, organizatii si institutii, precum si de catre persoane fizice, in vederea acoperirii necesarului de calculatoare pentru accesul elevilor la educatia online si offline.

Superbet ofera sprijin pentru 30 de spitale din Romania

Grupul Superbet vine in sprijinul celor aflati in linia intai a luptei impotriva COVID-19 si, cu ajutorul Asociatiei INACO - Initiativa pentru Competitivitate, doneaza echipamente de protectie si biocide, pentru 30 de spitale din Romania, potrivit unui comunicat al companiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )