Libnet.ro
UNICEF

18:15

Numele lui Victor Ponta, Tariceanu si Crin Antonescu apar in stenogramele dintr-un dosar de coruptie din Prahova

Hotnews Hotnews,
 Numele lui Victor Ponta, Tariceanu si Crin Antonescu apar in stenogramele dintr-un dosar de coruptie din Prahova

Numele premierului Victor Ponta si ale fostului lider PNL Crin Antonescu au fost invocate de Adrian Semcu, retinut de DNA intr-un dosar de coruptie din Prahova, intr-o convorbire inregistrata de procurori si prezentata in referatul de arestare preventiva. In interceptari, Semcu relateaza o convorbire din 2011 cu Crin Antonescu, care ar fi invocat o discutie cu Victor Ponta despre contractul pe care firma cumnatului sau trebuia sa il castige in Prahova. Numele lui Tariceanu este invocat direct de procurori, care scriu despre un alt personaj implicat in dosar, retinut si el, ca este trimisul special al lui Calin Popescu Tariceanu. continuă pe Hotnews

PONTA, bomba din dosarul de la Prahova Hertanu-Ghita-Cosma

Numele lui Victor Ponta si Crin Antonescu apar intr-o serie de interceptari din dosarul de coruptie al lui Iulian Hertanu, arestat preventiv pentru fraudarea de fonduri europene la Comarnic-Prahova, dosar in care au mai fost inculpati deputatul PSD Sebastian Ghita, fostul presedinte al CJ Prahova, Mircea Cosma, si deputatul PSD Vlad Cosma.

Numele lui Victor Ponta si a lui Crin Antonescu, vehiculate in dosarul Hertanu-Semcu

Directorul general al SC Hidro Prahova, Adrian Semcu a fost retinut de procurorii anticoruptie de la Ploiesti pentru trafic de influenta. Dupa ore bune de audieri, Semcu nu a recunoscut niciuna dintre acuzele pe.

Senatorul PSD Daniel Savu: Stenogramele de pe piata nu au legatura cu premierul Ponta. Semcu si Antonescu vorbesc despre desemnarea candidatilor USL pentru alegerile locale din 2012

Senatorul PSD Daniel Savu afirma, referitor la stenogramele dintr-un dosar de coruptie din Prahova in care apar numele lui Victor Ponta si Crin Antonescu, ca acestea nu au legatura cu premierul Ponta si ca sunt discutii intre Semcu si Crin, probabil, dar sunt despre pregatirea si desemnarea candidatilor USL pentru alegerile locale din 2012.

Ion Cristoiu: Nu-l apar pe Victor Ponta! Apar un principiu: Guvernul nu poate fi debarcat prin folosirea institutiilor de forta ale statului

Citarea premierului la sediul DNA ca suspect in dosarul lui Dan Sova a atras din partea opozitiei si a presedintelui Iohannis cereri privind demisia lui Victor Ponta din fruntea Executivului. intr-un articol pe.

Calin Popescu Tariceanu, despre votul in cazul lui Victor Ponta: Rolul Parlamentului este de a limita abuzurile si excesele de putere. Justitia este criticabila

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a spus ca rolul Parlamentului este de a limita abuzurile si excesele de putere, referindu-se la votul in cazul premierului Victor Ponta. De asemenea, Tariceanu a.

Calin Popescu Tariceanu, despre votul in cazul lui Victor Ponta: Rolul Parlamentului este de a limita abuzurile si excesele de putere. Justitia este criticabila (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a spus ca rolul Parlamentului este de a limita abuzurile si excesele de putere, referindu-se la votul in cazul premierului Victor Ponta. De asemenea, Tariceanu a.

Victor Ponta, Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu, scrisoare catre ambasade: Opozitia vrea sa dea jos un Guvern legitim. Vrea sa conduca tara in criza

Premierul Victor Ponta, seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu si presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, au trimis o scrisoare catre ambasadele dibn Bucuresti, acuzandu-i pe cei din opozitie ca.

Victor Ponta, discutii cu ambasadorii U.E.: Premierul a venit insotit de Zgonea si Tariceanu (VIDEO)

Premierul Victor Ponta s-a intalnit in cursul serii de marti cu mai multi ambasadorii ai Uniunii Europeane, informeaza B1 TV. Nu se stie cu exactitate unde s-au intalni acestia. Victor Ponta a venit insotit.

Tariceanu, despre dosarul lui Victor Ponta: Lucrurile acestea pot duce pe foarte multi la concluzia ca este o incercare de lovitura de stat

Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat luni ca problemele pe care le are Victor Ponta cu Justitia pot duce pe foarte multi oameni la concluzia ca este o incercare de lovitura de stat.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu ambasadorii UE, SUA si Canadei. Zgonea si Tariceanu au participat la discutii

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, marti, cu ambasadorii statelor UE acreditati la Bucuresti, precum si cu ambasadorii SUA si Canadei, la intalnire participand si presedintii Camerei Deputatilor, Valeriu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )