Libnet.ro
UNICEF

23:30

Craiova: Mai multe strazi au fost inundate in urma unei ploi torentiale

B1 B1,
Craiova: Mai multe strazi au fost inundate in urma unei ploi torentiale

Peste 26 de strazi din Craiova au fost inundate, marti, in urma unei ploi torentiale, relateaza B1 TV. Totodata au fost inundate si mai multe gospodarii din municipiu. Pompierii de la Inspectoratul pentru Sit. continuă pe B1

Craiova: Mai multe strazi au fost inundate in urma unei ploi teorentiale

Mai multe strazi din Craiova au fost inundate, marti, in urma unei ploi torentiale, relateaza B1 TV. Totodata au fost inundate si mai multe gospodarii din municipiu. Pompierii au fost solicitati sa.

Tradeville, cifra de afaceri de 3,19 milioane lei, in urma unei cresteri de 22%

Compania Tradeville a inregistrat, in primul semestru al acestui an, o cifra de afaceri de 3,19 milioane lei, in urma unei cresteri de 22% fata de perioada similara a anului anterior.

Un tanar bihorean a ajuns in arestul IPJ dupa ce a furat mai multe bunuri dintr-un apartament

Un barbat suspectat de violare de domiciliu si furt din locuinta a fost retinut de politistii oradeni si arestat preventiv de magistrati pentru 29 de zile. El ar fi intrat intr-un apartament din Oradea de unde a sustras mai multe bunuri.

Scandal cu focuri de arma in Dambovita: Un barbat a tras mai multe gloante in aer

Panica a pus stapanire, pe localitatea Doicesti din judetul Dambovita dupa ce un barbat a tras mai multe focuri de arma. Barbatul, in varsta de 29 de ani, a facut uz de arma dupa ce ar fi fost agresat de.

Jurnalist The Guardian: Snowden detine documente care pot provoca si mai multe pagube Statelor Unite pe care le-a trimis presei ca asigurare

Fostul consultant al serviciilor de informatii americane Edward Snowden detine o cantitate enorma de documente a caror eventuala publicare ar provoca si mai multe pagube Statelor Unite, a declarat intr-un interviu jurnalistul care a publicat primele dezvaluiri ale acestuia, informeaza AFP.

Snowden detine o cantitate enorma de documente, care ar putea provoca si mai multe pagube SUA

Fostul consultant al serviciilor de informatii americane Edward Snowden detine o cantitate enorma de documente a caror eventuala aparitie in presa ar provoca si mai multe pagube Statelor Unite, a declarat int.

Snowden detine documente care pot provoca si mai multe pagube Statelor Unite.

Fostul consultant al serviciilor de informatii americane Edward Snowden detine o cantitate enorma de documente a caror eventuala aparitie in presa ar provoca si mai multe pagube Statelor Unite, a declarat intr-un interviu jurnalistul care a publicat primele dezvaluiri ale acestuia, potrivit AFP. Snowden are suficiente informatii ca sa provoace intr-o clipa mai multe pagube cum nu a facut nicio alta persoana in istoria Statelor Unite, a afirmat ziaristul american Glenn Greenwald in interviul .

A fost potop la Craiova. Aproximativ 20 de strazi au fost inundate

La Craiova, o ploaie torentiala a inundat strazile iar apa a intrat si in casele oamenilor. Vantul puternic a culcat la pamant mai multi copaci si a aruncat pe drum crengile rupte. Mai grav este ca si spitalu.

Povestea unui elev cu sindromul Down care a luat Bacalaureatul, desi a fost refuzat de mai multe scoli: Nu a fost greu, ca am invatat

Au venit toti copiii si m-au felicitat. Istoria a fost cea mai grea materie pentru mine, spune Mihai Mocean, un tanar de 20 de ani cu sindrom Down care si-a luat Bacalaureatul. Desi refuzat de multe scoli, Mihai a reusit sa termine BAC-ul cu o medie aproape de 7. Nu a fost greu, ca am invatat, a povestit baiatul pentru City News. Dorinta sa este sa devina preot, iar pentru asta dupa vacanta trebuie sa invat din nou, dar vreau.

Mai multe persoane au fost ranite in timpul curselor cu tauri de la Pamplona (VIDEO)

Aproape 1,6 milioane de persoane au participat la toate evenimentele programate in cele sapte zile ale sarbatorii curselor cu tauri de la Pamplona, care s-au incheiat luni dimineata. Pe parcursul festivalului.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )