Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tradeville, cifra de afaceri de 3,19 milioane lei, in urma unei cresteri de 22%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tradeville, cifra de afaceri de 3,19 milioane lei, in urma unei cresteri de 22%

Compania Tradeville a inregistrat, in primul semestru al acestui an, o cifra de afaceri de 3,19 milioane lei, in urma unei cresteri de 22% fata de perioada similara a anului anterior. continuă pe Ziarul Bursa

Cati bani au rulat si ce profit au avut in 2012 agentiile care impart banii de publicitate. Media Investment - agentia cu cea mai mare cifra de afaceri: peste 50 de milioane de euro

Agentiile care impart banii de publicitate in mass-media din Romania au inregistrat, aproape fara exceptie, profit in 2012, potrivit datelor publicate de Ministerul Finantelor. Agentia Media Investment a inregistrat cea mai mare cifra de afaceri, fiind urmata de McCann Erickson care desfasoara atat activitati de media buying, cat si de creatie publicitara), Zenith Media, si Initiative Media. Agentiile au fost luate in vizor, anul acesta, de guvernul Ponta, care a adoptat o ordonanta de urgenta ce limiteaza rolul agentiilor de media in traseul banilor din publicitatea TV.

BNR a imprumutat doua banci cu 142,5 milioane lei, la licitatia REPO.

Banca Nationala a Romaniei BNR) a imprumutat luni doua banci comerciale cu 142,5 milioane lei 32,2 milioane euro) prin licitatia repo saptamanala, mult sub suma acordata saptamana trecuta, de 1,625 miliarde lei 365 milioane euro), informeaza Mediafax. Prin licitatiile repo, BNR ofera lichiditate bancilor comerciale si preia in schimb titluri de stat, la dobanda de politica monetara, in prezent de 5% pe an. Banii sunt imprumutati, de regula, pentru o saptamana. La licitatia organizata .

Hidroelectrica a vandut 14 microhidrocentrale cu 46,8 milioane lei

Hidroelectrica a vandut in cadrul licitatiilor internationale organizate luni, 15 iulie, 14 microhidrocentrale amplasate in bazinele raurilor Crisu Repede, Bistrita, Budac, Huza, Somesul Mic si Salasele, avand o putere instalata totala de 9,4 MW, informeaza compania printr-un comunicat. Potrivit acestuia, Hidroelelctrica a incasat un pret record de 46. 780 lei, echivalentul a circa 10. 000 euro, peste pretul mediu cu care au fost valorificate microhidrocentralele aflate in patrimoniul companiei pana in prezent.

Profitul FP a scazut la 514,63 milioane lei

Fondul Proprietatea FP) a inregistrat, in data de 30 iunie, un profit de 514,63 milioane lei, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Fondul Proprietatea a inregistrat un profit de 514,6 milioane de lei in primul semestru, in scadere cu 10%

Fondul Proprietatea FP) a inregistrat in primul semestru un profit de 514,6 milioane lei 117,2 milioane euro), cu 10% sub castigul din primele sase luni ale anului trecut, in conditiile in care compania a incasat dividende mai mici de la companiile din portofoliu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )