Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mai multe persoane au fost ranite in timpul curselor cu tauri de la Pamplona (VIDEO)

B1 B1,
Mai multe persoane au fost ranite in timpul curselor cu tauri de la Pamplona (VIDEO)

Aproape 1,6 milioane de persoane au participat la toate evenimentele programate in cele sapte zile ale sarbatorii curselor cu tauri de la Pamplona, care s-au incheiat luni dimineata. Pe parcursul festivalului. continuă pe B1

Doua persoane au fost ranite dupa ce s-au rasturnat cu masina

Un accident grav s-a produs in aceasta dimineata pe Drumul European 70 intre Vitanesti si Vaceni. Doua persoane au fost ranite dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat. A fost necesara interventia echipelor de descarcerare pentru scoaterea unei persoane.

FOTO VIDEO Cel putin sase persoane au fost ranite grav in timpul curselor cu tauri din Spania

Sase barbati au fost impunsi si calcati in picioare de tauri in timpul evenimentului care are loc anual in orasul Pamplona din Spania. Doi dintre ei se afla in stare critica.

Mai multe persoane au ajuns la spital in urma unui accident care a avut loc pe A1

Mai multe persoane au fost ranite in urma unui accident care a avut loc in aceasta dimineata pe A1, dupa ce soferul unui microbuz care efectua o cursa din Bucuresti catre Pitesti a pierdut controlul volanului si a iesit de pe carosabil.

Mai multe persoane au ajuns la spital in urma unui accident care a avut loc pe A1. Soferului i s-a facut rau la volan

Mai multe persoane au fost ranite in urma unui accident care a avut loc vineri dimineata pe A1, dupa ce soferul unui microbuz care efectua o cursa din Bucuresti catre Pitesti a pierdut controlul volanului si a iesit de pe carosabil.

Accident rutier pe A2, pe sensul catre Bucuresti: Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite, duminica seara, intr-un accuident rutier produs pe A2, pe sensul spre Bucuresti. in coliziune au fost implicate trei autoturisme, citeaza Agerpres. Potrivit Centrului Infotrafic.

Accident rutier pe A2. Trei persoane au fost ranite.

Trei persoane au fost ranite, duminica seara, intr-un accident rutier produs pe A2, pe sensul spre Bucuresti. In coliziune au fost implicate trei autoturisme, citeaza Agerpres. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane, din cauza accidentului circulatia auto pe sensul catre Capitala al Autostrazii Bucuresti - Constanta se desfasoara ingreunat in zona kilometrului 18. Este afectata banda numarul 2, traficul rutier desfasurandu- se pe cea de urgenta si pe prima .

Indonezia: 17 persoane au murit, iar alte 38 au fost ranite intr-o busculada produsa dupa un meci de box

In Indonezia 17 persoane au murit, iar alte 38 au fost ranite intr-o busculada produsa, duminica seara, dupa un meci de box, potrivit unor surse de politie, citate de BBCNews. Saptesprezece persoane.

Rusia: cel putin 18 persoane au murit si 25 au fost ranite intr-un accident rutier

Cel putin 18 persoane au murit in Rusia, iar alte 25 au fost ranite in urma coliziunii dintre un camion si un autobuz care transporta copii, anunta Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta, potrivit agentiei de stiri Interfax.

Accident rutier grav in Suceava. 11 persoane au fost ranite

Un numar de 11 persoane au ajuns la spital, duminica dimineata, in urma unui accident produs la iesirea din municipiul Suceava spre localitatea Adancata, dupa ce doua masini s-au ciocnit, patru dintre raniti.

Jurnalist The Guardian: Snowden detine documente care pot provoca si mai multe pagube Statelor Unite pe care le-a trimis presei ca asigurare

Fostul consultant al serviciilor de informatii americane Edward Snowden detine o cantitate enorma de documente a caror eventuala publicare ar provoca si mai multe pagube Statelor Unite, a declarat intr-un interviu jurnalistul care a publicat primele dezvaluiri ale acestuia, informeaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2019 seconds )