Libnet.ro
UNICEF

07:15

Craiova Poli Iasi 1-0. A sasea victorie consecutiva pentru olteni

Online Sport Online Sport,
Craiova Poli Iasi 1-0. A sasea victorie consecutiva pentru olteni

Universitatea Craiova isi pastreaza procentajul de suta la suta in actualul sezon de CASA Liga 1 dupa meciul cu Poli Iasi de vineri seara. continuă pe Online Sport

VIDEO Liga 1: CSU Craiova vs Poli Iasi 1-0 Accidentare grava pentru Koljic

Formatia Universitatea Craiova a obtinut a sase victoria consecutiva in Liga I, dupa ce a invins, vineri, pe teren propriu, scor 1-0, echipa Poli Iasi. Meciul a fost marcat de accidentarea grava al lui Elvir Koljic, transportat la spital dupa un fault al lui Mihalache.

Pariati pe Craiova - Poli Iasi. Reusesc oltenii a sasea victorie consecutiva?

Craiova a castigat toate cele cinci meciuri disputate pana acum in CASA Liga 1. Vineri seara in Banie vine Poli Iasi, echipa cu moralul ridicat dupa 5-2 cu FCSB etapa precedenta. Vedeti aici cotele oferite de Casa Pariurilor pentru meciul Universitatea Craiova - Poli Iasi.

Asa am trait Craiova - Poli Iasi

Etapa a 6-a din CASA Liga 1 a debutat, vineri seara, cu meciul Universitatea Craiova - Poli Iasi. Partida a fost live text in aceasta pagina.

Simona Halep, victorie categorica pentru calificarea in optimi

Simona Halep a facut un meci perfect, vineri, in turul 3 la Roland Garros contra americancei de 19 ani Amanda Anisimova, cea in fata careia pierdea la editia precedenta in sferturi.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )