Libnet.ro
UNICEF

06:45

De ce crede Evgheni Vodolazkin, unul din cei mai in voga scriitori, ca Rusia este o democratie: inteleg ca cei din Occident vor sa vada o schimbare mai rapida a Rusiei, numai ca graba nu e buna |INTERVIU ROMANIA LIBERA

România Liberă România Liberă,
De ce crede Evgheni Vodolazkin, unul din cei mai in voga scriitori, ca Rusia este o democratie: inteleg ca cei din Occident vor sa vada o schimbare mai rapida a Rusiei, numai ca graba nu e buna |INTERVIU ROMANIA LIBERA

Evgheni Vodolazkin este, probabil, cel mai in voga scriitor rus. S-a nascut in 1964 la Kiev, unde si-a facut studiile universitare. Este doctor in stiinte filologice, specialist in literatura rusa veche si cercetator la Institutul Literaturii Ruse Puskinskii Dom) din Sankt Petersburg. continuă pe România Liberă

De ce crede Evgheni Vodolazkin ca Rusia este o democratie |INTERVIU ROMANIA LIBERA

Evgheni Vodolazkin este, probabil, cel mai in voga scriitor rus. S-a nascut in 1964 la Kiev, unde si-a facut studiile universitare. Este doctor in stiinte filologice, specialist in literatura rusa veche si cercetator la Institutul Literaturii Ruse Puskinskii Dom) din Sankt Petersburg.

Reactia unui antrenor, dupa ce unul dintre cei mai importanti jucatori a plecat in timpul meciului

Antrenorul unei echipe de baschet, din Brazilia, a fost intrebat de catre jurnalisti, intr-o conferinta de presa, ce crede despre faptul ca unul dintre cei mai importanti jucatori ai echipei a plecat.

Florin Busuioc, profund iNDURERAT! L-am intanit. Ce emotie! A MURIT unul dintre cei mai iubiti actori (FOTO)

Moartea marelui actor britanic Roger Moore ia provocat multa durere lui Florin Busuioc. Cunoscut mai mult ca prezentator al rubricii meteo de la Pro Tv, Busu are si o frumoasa cariera de actor.

Anunt trist din sport! Unul dintre cei mai influenti jucatori de rugby romani s-a stins din viata (FOTO)

Veste socanta pentru iubitorii de sport! Viorel Morariu, fost rugbyst, antrenor si presedinte al Federeatiei Romane s-a atins din viata marti dimineata, la varsta de 85 de ani. Acesta se poate la.

Cristi Danilet, unul dintre cei care au intrat in arhiva SIPA: Scopul SIPA era ca magistratii sa fie santajati. Unele documente din arhiva ar trebui distruse

Judecatorul Cristi Danilet, unul dintre cei care au avut acces la arhiva SIPA, sustine ca scopul activitatii acestui serviciu era ca magistratii sa fie santajati.

Peste 900 de someri si-au gasit un loc de munca. Cei mai multi sunt barbati si provin din mediul rural

Peste 900 de someri si-au gasit un loc de munca in primele luni ale anului, cei mai multi dintre acestia fiind barbati.

AFI Europe extinde mallul din Cotroceni, iar suprafata inchiriabila va ajunge la 90.000 mp. Israelienii pregatesc constructia unui nou centru comercial si a primului proiect rezidential din Romania

AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari prezenti pe piata din Romania, va finaliza in curand extinderea mall-ului din Cotroceni AFI Palace Cotroceni) cu o suprafata de 6. 500 mp, cea mai mare parte din suprafata urmand sa fie.

Romania, amenintata de dezastre naturale. Suntem printre tarile cu cei mai multi locuitori expusi la risc seismic

Miliarde de oameni sunt expusi la dezastre naturale. Comisia Europeana a realizat un amplu studiu privind expunerea populatiei din intreaga lume la dezastre naturale. Concluziile alarmante au fost publicate.

11 candidati pentru posturile vacante de inspector scolar. Cei mai multi ocupa deja functiile, cu delegatie

Pentru noua posturi vacante de inspector scolar in cadrul ISJ OLt s-au inscris 11 candidati, miercuri, 24 mai 2017, fiind programate trei dintre probe.

Ponturi de top pentru interviul de angajare reusit: ce trebuie sa faci pentru a gasi cei mai buni candidati

Interviurile reprezinta cea mai importanta parte in procesul de recrutare, deoarece isi aduc aportul la identificarea candidatilor potriviti pentru fiecare job deschis. Astfel, o abordare coerenta este esentiala in derularea acestora. Iata cateva.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )