Libnet.ro
UNICEF

14:15

A crescut numarul de cazuri de COVID in Marea Britanie si Olanda. Autoritatile se gandesc sa ia masuri mai dure

Adevărul Adevărul,
A crescut numarul de cazuri de COVID in Marea Britanie si Olanda. Autoritatile se gandesc sa ia masuri mai dure

Marea Britanie a inregistrat sambata, 12 decembrie, peste 21. 500 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus si 519 decese. Iar Olanda a raportat peste 9. 000 de cazuri noi in ultima zi. Prin urmare, autoritatile au in plan noi masuri anti-COVID. continuă pe Adevărul

MAREA BRITANIE: Autoritatile de reglementare sfatuiesc persoanele cu antecedente semnificative de reactii alergice sa nu faca vaccinul Pfizer

Autoritatile de reglementare din Marea Britanie au sfatuit persoanele cu antecedente semnificative de reactii alergice sa nu faca vaccinul Pfizer-BioNTech impotriva COVID-19 dupa ce doua persoane au prezentat reactii adverse marti, a informat Stephen Powis, directorul medical al Serviciului National de Sanatate NHS), relateaza Agerpres.

COVID-19 |Marea Britanie reduce la 10 zile autoizolarea pentru turistii straini

Autoritatile din Marea Britanie au anuntat ca au decis sa reduca perioada de autoizolare impusa in timpul pandemiei de COVID-19 de la 14 la 10 zile pentru rezidentii care au intrat in contact cu persoane testate pozitiv si pentru turistii sositi din.

Marea Britanie. Persoanele cu antecedente si reactii alergice sunt sfatuite sa nu faca vaccinul anti-COVID realizat de Pfizer si BioNTech

In Marea britanie, autoritatile de reglementare a medicamentului au sfatuit persoanele care s-au confruntat, de-a lungul timpului, cu reactii alergice, sa nu faca vaccinul anti-COVID realizat de Pfizer si.

Probleme cu vaccinul COVID-19 in Marea Britanie. Ce efecte adverse au aparut la primii vaccinati

La o zi dupa ce a inceput campania de vaccinare in Marea Britanie, Autoritatea de reglementare a medicamentelor a lansat un avertisment cu privire la vaccinul anti-COVID-19. Astfel, cei cu istoric semnificativ de alergii, sunt sfatuiti sa evite vaccinul dezvoltat de Pfizer si BioNTech.

CORONAVIRUS |Italia, cel mai mare numar de decese din Europa cauzate de Covid-19, devansand Marea Britanie

Italia a ajuns, sambata, la cel mai mare numar de decese cauzate de noul coronavirus din Europa de la inceputul pandemiei, bilantul total fiind de 64. 036 morti, depasind Marea Britanie. Italia are cel mai.

VIDEO Marea Britanie: Un pui de girafa, botezat Margaret in onoarea primei persoane vaccinate impotriva maladiei COVID-19

Un pui de girafa care a venit pe lume saptamana aceasta in Marea Britanie a primit numele Margaret, in onoarea primei persoane vaccinate impotriva maladiei COVID-19 in aceasta tara, informeaza DPA.

Marea Britanie reduce perioada de autoizolare la 10 zile pentru contactele directe si sosirile internationale

Marea Britanie a declarat vineri ca va reduce perioada de autoizolare pentru COVID-19 pana la 10 zile de la 14, intr-o modificare care se va aplica atat celor care se presupune ca au fost in contact direct si.

Agentia Medicala de Reglementare din Marea Britanie analizeaza posibile reactii alergice la persoanele care au fost vaccinate antiCovid -UPDATE

La o zi de la demararea campaniei de vaccinare in Marea Britanie, expertii agentiei medicale de reglementare din Regat au inregistrat doua raportari privind posibile reactii alergice ale persoanelor care au participat la prima zi de vaccinare in masa, relateaza AP. in acelasi timp, directorul medical al Serviciului National de Sanatate Stephen Powis a declarat ca agentia de reglementare sfatuieste persoanele cu antecedente semnificative de reactii alergice sa nu faca vaccinul Pfizer-BioNTech impotriva COVID-19.

CORONAVIRUS: Italia a ajuns la cel mai mare numar de decese din Europa, devansand Marea Britanie

Italia a ajuns sambata la cel mai mare numar de decese cauzate de coronavirus din Europa de la inceputul pandemiei, bilantul total fiind de 64. 036 morti, depasind Marea Britanie la acest record negativ dramatic, relateaza AFP si News. ro.

Pescuit: Norvegia ameninta sa-si inchida apele pentru UE si Marea Britanie

Norvegia, care nu este membra a Uniunii Europene, a declarat vineri ca isi va inchide apele pentru pescarii din UE si Marea Britanie daca nu exista un acord intre cele trei parti pana pe 1 ianuarie, potrivit AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )