Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cresterea francului elvetian nu are niciun impact asupra imprumutatilor in valuta din Ungaria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cresterea francului elvetian nu are niciun impact asupra imprumutatilor in valuta din Ungaria

Cresterea francului elvetian nu are nici un impact asupra debitorilor ipotecari cu credite in valuta din Ungaria, ne-au declarat reprezentanti ai Biroului de Comunicare al premierului Victor Orban, precizand ca decizia de saptamana trecuta a Bancii Nationale a Elvetiei SNB) a confirmat ca masurile guvernului Orban, avand ca scop reducerea poverii datoriilor in valuta din Ungaria, au fost relevante. continuă pe Ziarul Bursa

Andreea Paul (PNL) cere audierea lui Isarescu in Parlament, dupa explozia francului elvetian

Prim-vicepresedintele PNL Andreea Paul cere audierea conducerii BNR, inclusiv a guvernatorului Mugur Isarescu, in Comisia de Buget a Camerei Deputatilor, dupa cresterea francului elvetian.

Ministrul de Finante se intalneste cu guvernatorul BNR pentru a discuta despre cresterea francului elvetian

Ministrul de Finante Darius Valcov se intalneste, vineri seara, cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu, pentru a discuta despre cresterea accelerata a francului elvetian. intalnirea vine dupa ce premierul Ponta.

Ponta ii cere lui Valcov sa discute cu BNR despre impactul aprecierii puternice a francului elvetian

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Finantelor, Darius Valcov, sa discute cu oficialii Bancii Nationale a Romaniei BNR) despre situatia creata prin cresterea brusca a francului elvetian in raport cu euro si leu, au declarat agentiei Mediafax.

UPDATE. PNL: Singura solutie la cresterea francului este legea insolventei personale. Liberalii cer convocarea Parlamentului pentru adoptare. Ponta sustine demersul

Partidul National Liberal considera ca solutia pentru problema cresterii exceptionale a francului elvetian pe piata valutara este adoptarea de urgenta a Legii insolventei si a cesrut in acest sens convocarea de urgenta a Parlamentului pentru adoptarea actului normativ.

PNL: Singura solutie la cresterea francului este legea insolventei personale. Cere convocarea Parlamentului pentru adoptare

Partidul National Liberal considera ca solutia pentru problema cresterii exceptionale a francului elvetian pe piata valutara este adoptarea de urgenta a Legii insolventei si a cesrut in acest sens convocarea de urgenta a Parlamentului pentru adoptarea actului normativ.

Criza francului elvetian si razboiul in Europa

Daca vrem un exemplu perfect despre ce pot face astazi politicile nationale inguste in Europa, atunci nu avem decat a privi la criza francului elvetian.

Ponta ii cere ministrului Finantelor sa discute cu BNR pentru a gasi o solutie in cazul francului elvetian

Premierul intervine in scandalul cresterii spectaculoase a francului elvetian. Victor Ponta i-a cerut ministrului Finantelor, Darius Vilcov, sa discute cu oficialii Bancii Nationale a Romaniei si sa gaseasca.

Asociatie: Falimentul personal, o solutie la criza francului elvetian. Bancile trebuie sa suporte, pentru o vreme, o parte din costurile clientilor

Legea falimentului personal este o solutie la criza francului elvetian, considera Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania APC), care critica angajamentele Guvernelor din ultimii ani, care au promis de mai multe ori in fata Fondului Monetar International FMI) si Comisiei Europene CE) ca nu vor adopta o lege in acest sens.

Ungaria nu mai intervine pentru acoperirea pierderilor provocate de cresterea francului

Ungaria a anuntat ca nu mai intervine pentru acoperirea pierderilor provocate de cresterea francului, dar asi va pastra rolul de mediator intre banci si persoanele care au credite in franci elvetieni. Anuntul autoritatilor de la Budapesta vine dupa ce in luna noiembrie 2014, guvernul a decis ca imprumuturile in valuta sa fie convertite in forinti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )