Libnet.ro
UNICEF

07:15

Crew Dragon, capsula SpaceX cu doi astronauti americani la bord, a amerizat duminica in Golful Mexic

Adevărul Adevărul,
Crew Dragon, capsula SpaceX cu doi astronauti americani la bord, a amerizat duminica in Golful Mexic

Crew Dragon, capsula SpaceX cu doi astronauti americani la bord, Bob Behnken si Doug Hurley, a amerizat duminica in Golful Mexic, dupa un voiaj de doua luni al primei misiuni a NASA pornita de pe sol merican din ultimii noua ani, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

NASA si SpaceX aduc inapoi pe Pamant capsula Dragon cu cei doi astronauti americani la bord

Cei doi astronauti americani care au ajuns pe Statia Spatiala Internationala ISS) la bordul capsulei SpaceX Dragon in mai se pregatesc sa amerizeze duminica seara ora 21. 48 ora Romaniei) in apopiere de Florida. Misiunea este o noua premiera pentru NASA si SpaceX, marcand prima reintoarcere din spatiu a unui echipaj pe o capsula privata, conform Hotnews.

Naveta Crew Dragon a SpaceX s-a intors pe Pamant, dupa zborul istoric catre Statia Spatiala Internationala (VIDEO)

CapsulaSpaceXCrew Dragon, fabricata decompania privata SpaceX si careii transporta pe cei doi astronauti americani ai NASA, Bob Behnken si Doug Hurley, a ajuns in siguranta pe Terra.

Capsula SpaceX a parasit Statia Spatiala Internationala pentru a reveni pe Pamant

Crew Dragon, capsula SpaceX cu doi astronauti americani la bord, s-a desprins sambata de pe Statia Spatiala Internationala ISS) pentru a reveni pe Pamant, a anuntat NASA, scrie AFP.

VIDEO Capsula Dragon cu doi astronauti americani la bord a amerizat cu bine Misiune istorica pentru NASA si SpaceX

Cei doi astronauti americani care au ajuns pe Statia Spatiala Internationala ISS) la bordul capsulei SpaceX Dragon in mai au amerizat amerizeze duminica seara ora 21. 48 ora Romaniei) in apropiere de Florida. Misiunea este o noua premiera pentru NASA si SpaceX, marcand prima reintoarcere din spatiu a unui echipaj pe o capsula privata. Actualizari in articol.

VIDEO NASA si SpaceX se pregatesc sa aduca inapoi pe Pamant sambata noapte cei doi astronauti la bordul capsulei Dragon

Cei doi astronauti americani care au ajuns pe Statia Spatiala Internationala ISS) la bordul capsulei SpaceX Dragon in mai ar urma sa revina inapoi pe Pamant in noaptea de sambata spre duminica, incepand cu ora 00. 15 ora Romaniei). Misiunea va fi o noua premiera pentru NASA si SpaceX, marcand prima reintoarcere din spatiu a unui echipaj pe o capsula privata.

NASA si SpaceX se pregatesc sa aduca inapoi pe Pamant astronautii de la bordul capsulei Dragon

Cei doi astronauti americani care au ajuns pe Statia Spatiala Internationala ISS) la bordul capsulei SpaceX Dragon in mai ar urma sa revina inapoi pe Pamant in aceasta noapte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )