Libnet.ro
UNICEF

23:45

CRH: Sectorul constructiilor din Romania ar putea creste cu pana la 4% pe an in urmatorul deceniu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CRH: Sectorul constructiilor din Romania ar putea creste cu pana la 4% pe an in urmatorul deceniu

Sectorul constructiilor din Romania ar putea creste cu pana la 4% pe an in urmatorul deceniu, estimeaza Albert Manifold, directorul general al producatorului irlandez de ciment CRH, care va prelua activele grupului francez Lafarge. continuă pe Wall-Street Ro

CNP: Castigul salarial mediu net lunar ar putea creste cu 5,9% in 2015, la 1.759 lei

Castigul salarial mediu net lunar ar putea creste in acest an cu 5,9%, pana la 1. 759 lei, in timp ce castigul salarial mediu brut ar inregistra un avans de 6%, pana la 2. 415 lei, potrivit prognozei de iarna publicata de Comisia Nationala de Prognoza, citata de Agerpres.

Castigul salarial mediu net lunar ar putea creste cu 5,9% in 2015, la 1.759 lei

Castigul salarial mediu net lunar ar putea creste in acest an cu 5,9%, pana la 1. 759 lei, in timp ce castigul salarial mediu brut ar inregistra un avans de 6%, pana la 2. 415 lei, potrivit prognozei de.

Pretul unei calatorii cu autobuzul ar putea creste

Pretul unei calatorii cu mijloacele de transport in comun din Capitala ar putea creste cu 50 de bani, informeaza Digi 24.

Localitatile fantoma din Romania: De la localitatea fara niciun om, dar cu zeci de animale pana la satul fara locuitori, dar cu o firma inregistrata la Registrul Comertului

De la localitatea fara niciun om, dar cu zeci de animale pana la satul fara locuitori, dar cu o firma inregistrata la Registrul Comertului: 126 de localitati din Romania sunt fictive. Fie nu mai au nici.

O eclipsa partiala de Soare, vizibila si din Romania, pe 20 martie

O eclipsa partiala de Soare, in timpul careia Luna va acoperi peste jumatate din discul Soarelui, va putea fi observata si din Romania, pe 20 martie, intre orele 10. Eclipsa va fi.

Comisia Europeana: Ineficienta administratiei publice si coruptia, o povara pentru companiile din Romania

Ineficienta administratiei publice si coruptia sunt o povara suplimentara pentru companiile din Romania, se arata in Raportul de tara pe 2015 al Comisiei Europene, informeaza Mediafax. Romania se afla pe.

Amadeus, prima formatie din Romania care apare in presa americana! Artistele, pe 12 pagini in revista Fashion MOST!

Amadeus a devenit prima trupa din Romania ce apare in paginile unei prestigioase publicatii americane. Este vorba de revista Fashion MOST, in care apare un articol vast, ce se intinde pe 12 pagini, despre talentatele artiste.

HARTA INTERACTIVA Localitatile fantoma din Romania: 1% din localitatile din tara noastra nu mai exista in realitate

In Romania exista localitati pustiite ce nu au locuitori, sunt amplasate in mijlocul unui lac sau al unei deversari de deseuri toxice, sunt lipsite de orice fel de imobil sau au fost mutate in componenta unor Unitati Administrativ Teritoriale vecine, pastrandu-se totusi si fosta inregistrare a localitatii ce trebuia sa dispara. Aceste localitati, ce uneori delimiteaza un teren viran, sterp, exista in datele publice administrate de multe din institutiile Romaniei, insa ele ar trebui radiate din evidente. O echipa de pasionati a gasit si a centralizat localitatile fictive din tara noastra, a facut o aplicatie de harta interactiva cuprinzatoare si a lansat un proiect care documenteaza situatia localitatilor fantoma din Romania cu scopul de a face ordine in datele administrative de la noi.

Pungestiul cu doi bani - versiunile neoficiale ale retragerii Chevron din Romania

Chevron a renuntat la exploatarea gazelor de sist din Romania la mai putin de o luna dupa ce se retrasese si din Polonia. Argumentul, in ambele situatii a fost la fel de vag: Divizia din Polonia/Romania a Chevron a decis sa intrerupa.

Erste Group incheie anul 2014 cu profit trimestrial. Treichl: Rezultatul net a fost influentat de doi factori: costurile riscului din Romania si imprumuturile in valuta din Ungaria. Am solutionat aceste aspecte in ambele tari

Erste Group, care controleaza cea mai mare banca locala- BCR- a revenit pe profit in ultimul trimestru din 2014, afisand un rezultat net de 42 milioane euro, a anuntat, la Viena, Andreas Treichl, CEO Erste Group. Profitul in vine pe fondul intensificarii procesului de creditare si al imbunatatirii calitatii portofoliului,a mai spus Treichl. Rezultatul net raportat pentru anul trecut a fost influentat de doi factori: costurile de risc din Romania si imprumuturile in valuta din Ungaria. Am solutionat aceste aspecte in ambele tari, a explicat Andreas Treichl, CEO al Erste Group.

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.226 seconds )