Libnet.ro
UNICEF

20:00

Crima la Baia Sprie. O fata de doar 16 ani a fost omorata de fostul iubit

Adevărul Adevărul,
Crima la Baia Sprie. O fata de doar 16 ani a fost omorata de fostul iubit

Crima oribila in micul oras maramuresean Baia Sprie. O tanara de doar 16 ani a fost omorata cu sange rece de catre fostul iubit. Acesta si-a justificat gestul prin faptul ca ar fi fost baut iar bautura i-ar fi luat mintile. continuă pe Adevărul

INTERVIU Adina Raducan, castigatoarea X Factor2014: E ceva cu adevarat uimitor ca o copila de 16 ani sa castige un asemenea concurs

Adina Raducan, buzoianca in varsta de numai 16 ani, este prima prezenta feminina care a castigat X FactorRomania, dar si cea mai tanara. Aceasta vorbeste despre parcursul ei in cadrul concursului, despre ce va face cu premiul de 100. 000 de euro, dar si despre relatia cu mentorul ei, Horia Brenciu.

Un elev de 16 ani a fost arestat in Turcia pentru insulta la adresa presedintelui Erdogan

Un licean de 16 ani a fost arestat si inculpat la Konya, un oras din centrul Turciei, pentru insulta la adresa presedintelui islamo-conservator Recep Tayyip Erdogan, relateaza presa turca, citata de AFP.

Un elev de 16 ani a fost arestat in Turcia pentru insulta la adresa presedintelui Erdogan. Desi a fost eliberat dupa doua zile de stat in spatele gratiilor, risca patru ani de inchisoare

Mehmet Emin Altunses, elevul de 16 ani care a fost arestat miercuri si inchis la Konya pentru insultarea presedintelui Recep Tayyip Erdogan, a fost eliberat, vineri, in urma unei plangeri depuse de avocatii sai, scrie presa turca.

Un copil de 16 ani a fost ARESTAT pentru INSULTE la adresa presedintelui Erdogan

Un licean in varsta de 16 ani a fost arestat si inculpat la Konya, un oras din centrul Turciei, pentru insulta la adresa presedintelui islamo-conservator Recep Tayyip Erdogan, relateaza presa turca, citata.

Un elev de 16 ani a fost arestat in Turcia pentru ca l-ar fi insultat pe presedintele Erdogan

Un licean in varsta de 16 ani a fost arestat si inculpat la Konya, un oras din centrul Turciei, pentru ca l-ar fi insultat pe presedintele Recep Tayyip Erdogan, relateaza BBC. Minorul, membru al unei miscari de.

Minorul de 16 ani arestat pentru insultarea presedintelui turc a fost eliberat

Elevul de 16 ani inculpat si incarcerat miercuri la Konya, in centrul Turciei, pentru insulta la adresa presedintelui Recep Tayyip Erdogan, a fost eliberat vineri in urma unei plangeri depuse de avocatii sai,.

Turcia: Un licean de 16 ani, arestat si inculpat pentru insulta la adresa presedintelui Erdogan

Un elev de liceu in varsta de 16 ani a fost arestat si inculpat la Konya, un oras din centrul Turciei, pentru insulte la adresa presedintelui islamico-conservator Recep Tayyip Erdogan, informeaza joi mass-media turca, potrivit AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )