Libnet.ro
UNICEF

22:15

Crima intr-un sat din Alba. Un barbat a fost ucis pentru o datorie

Antena3 Antena3,
Crima intr-un sat din Alba. Un barbat a fost ucis pentru o datorie

Un barbat in varsta de 48 de ani din satul Samiclaus din Alba a fost ucis in bataie de un alt barbat, potrivit adevarul. ro. Potrivit unor informatii oficiale, crima s-a produs dupa un. continuă pe Antena3

Crima intr-un sat din Alba. Un tanar a omorat un barbat pentru o datorie de 100 de lei

Un barbat in varsta de 48 de ani din satul Samiclaus din Alba a fost ucis in bataie de un alt barbat, potrivit adevarul. ro. Potrivit unor informatii oficiale, crima s-a produs dupa un.

Crima intr-un sat din Alba. Barbat ucis in bataie pentru o datorie dupa ce a promis un loc de munca in strainatate

Un conflict spontan izbucnit la o stana din satul Samiclaus din Alba s-a terminat cu o crima. Victima este un barbat in varsta de 48 de ani. Acesta a fost ucis in bataie de un alt barbat, care a fost prins si arestat preventiv.

Liderul ISIS ar fi fost UCIS in urma unor raiduri aeriene in Rakka!

Liderul gruparii jihadiste Stat Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, a fost ucis in urma unor raiduri aeriene care au lovit orasul Rakka, informeaza televiziunea de stat siriana, citata.

Liderul Statului Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, ar fi fost ucis intr-un raid aerian asupra capitalei califatului, Rakka

Informatii contradictorii asupra sortii liderului gruparii teroriste Statul Islamic. Jurnalistii de la televiziunea de stat din Siria, Sana, sustin ca Abu Bakr al-Baghdadi ar fi fost ucis intr-un raid aerian.

Victorie uriasa impotriva ISIS. Cel mai cautat terorist al planetei a fost ucis

Televiziunea siriana a anuntat ca liderul gruparii Statul Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, ar fi fost ucis in timpul unui raid aerian la Raqqa. in curs de actualizare, .

Un cioban a fost ucis in Retezat, iar alti trei au fost raniti. Conflict a izbucnit pe munte, intre grupurile rivale de oieri

Mai multi ciobani au fost implicati intr-un scandal petrecut in Retezat. Unul dintre ei a fost ucis, iar alti trei au fost raniti.

Alegeri locale partiale: Doua dosare penale dupa sesizari de corupere a alegatorilor cu bani si bautura intr-o comuna din Alba

Politistii din Alba au deschis doua dosare penale in cazul alegerilor locale partiale din comuna Horea, fiind cercetate sesizari de corupere a votantilor. In primul caz s-a reclamat ca ar fi fost oferiti bani unor localnici pentru a vota cu un anumit candidat, iar in al doilea caz s-a sesizat ca reprezentantii unui partid au oferit bauturi alcoolice, transmite News. ro.

RAZBUNARE FULGER A IRANULUI: Creierul atacului terorist de la TEHERAN a fost UCIS de fortele de ordine, in afara tarii, cu sprijinul Serviciilor Secrete prietenesti (VIDEO)

Fortele iraniene de securitate l-au ucis pe cel considerat creieruloperatiunii teroriste care a avut loc miercuri la Teheran. in cele doua atacuri au murit 17 oameni, cand patru.

iCCJ a anulat sentinta prin care un intreg sat din judetul Arad era retrocedat

Magistratii Curtii Supreme au anulat sentinta prin care intregul sat Nadas din judetul Arad fusese retrocedat, cu tot cu pasuni, fanete, padure si biserica, unor pretinsi mostenitori ai grofului Josif Grosz.

EXCLUSIV Procesul sabotorilor. Cum a fost ucis de comunistii lui Dej seful planificarii de la Canal

Aurel Rozei, unul dintre inginerii de seama de la Canalul Dunare-Marea Neagra, a fost condamnat la moarte si executat in octombrie 1952. El este una dintre victimele celebrului proces al sabotorilor, o inscenare a comunistilor menita sa gaseasca tapi ispasitori pentru insuccesul maretului proiect.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )