Libnet.ro
UNICEF

20:00

Crima oribila la Botosani. Un barbat a fost ucis sub ochii unor copii

Antena3 Antena3,
Crima oribila la Botosani. Un barbat a fost ucis sub ochii unor copii

Scene socante, vineri seara, intr-o casa din satul Baznoasa, comuna Lunca din Botosani. Un barbat a fost omorat cu un topor de un consatean, martori la crima fiind mai multi copiii ai. continuă pe Antena3

Crima oribila! Batran infirm si-a ucis sora cu cadrul metalic

Crima cumplita in comuna Darmanesti, judetul Suceava. Un batran de 72 de ani a fost arestat, dupa ce si-a ucis sora de 81 de ani cu cadrul metalic cu care se deplasa.

UPDATE. Un barbat a fost ucis, iar un altul ranit si retinut de politia belgiana in urma unei ample interventii la Schaerbeek

In apropiere de piata Meiser din Schaerbeek se desfasoara, la aceasta ora, importante actiuni ale politiei. Unitatile speciale ale Politiei federale au intrat in cladire din zona, scrie RTBF Info.

Numarul doi din gruparea ISIS a fost ucis intr-un raid aerian al SUA

Secretarul american al Apararii, Ashton Carter, a anuntat, vineri, ca fortele SUA l-au ucis pe Abdul al-Rahman Mustafa al-Qaduli, considerat numarul doi al gruparii Stat Islamic.

Razvan Murgeanu, eliberat din arest. Fostul consilier al lui Traian Basescu a fost plasat sub control judiciar

Curtea de Apel Bucuresti a decis eliberarea din arest preventiv a fostului consilier de stat Razvan Murgeanu, acesta fiind plasat sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat de trafic de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )