Libnet.ro
UNICEF

19:00

Crime Caracal. Stenograma discutiei dintre Alexandra si politistii de la 112. Nu mai tine linia ocupata! Vine si ma bate iara!

Playtech Playtech,
Crime Caracal. Stenograma discutiei dintre Alexandra si politistii de la 112. Nu mai tine linia ocupata! Vine si ma bate iara!

Stenograma discutiei dintre Alexandra si agentul de politie care i-a preluat primul apel. Dialogul este de-a dreptul halucinant si greu de imaginat ca a existat vreodata. Cei care ar fi trebuit sa o scape din mainile criminalului i-au fost, de fapt, calai. Evolutia primului apel la 112 a decis soarta tinerei de 15 ani. Ce . continuă pe Playtech

Stenograma integrala a convorbirii dintre Alexandra si oamenii de la 112: Nu pot sa stau in telefon, domnisoara, ca avem si alte apeluri

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, fata rapita la Caracal, a facut publica stenograma convorbirii dintre nepoata sa si operatorii 112.

STENOGRAMA DISCUTIILOR DINTRE ALEXANDRA SI CEI DE LA 112: Operator: Ce dracu sa-i fac ca e in Caracal Alexandra: Va rog stati cu mine la telefon ca imi este frica Raspunsul politistului: Nu pot sa stau in telefon domnisoara ca avem si alte apeluri

Alexandru Cumpanasu, unchiul tinerei de 15 ani care a fost rapita si ucisa de Gheorghe Dinca in Caracal, a publicat transcriptul conversatiilor pe care le-a avut Alexandra cu operatorul 112 cand a sunat.

inregistrarile audio complete dintre Alexandra Macesanu si operatorul 112 au fost publicate. Ce dracu sa ii fac ca e in Caracal? A rapit-o si a dus-o in Caracal

Inregistrarile audio complete dintre Alexandra Macesanu si operatorul 112 au fost publicate. Stire in.

inregistrarile audio complete dintre Alexandra Macesanu si operatorul 112 au fost retrase. Cititi transcriptul conversatiilor: Ce dracu sa ii fac ca e in Caracal? A rapit-o si a dus-o in Caracal

Inregistrarile audio complete dintre Alexandra Macesanu si operatorul 112 au fost publicate de Alexandru Cumpanasu pe pagina de Facebook, dar ulterior au fost sterse. Redam mai jos transcriptul.

Avem transcriptul conversatiei dintre Alexandra si politistul de la 112 si Alexandra. Dialog naucitor: Nu mai tine linia ocupata!

Dialog naucitor intre Alexandra Macesanu, tanara de 15 ani din Caracal omorata de Gheorghe Dinca, si politistul de la 112, acolo unde aceasta a sunat pentru a anunta ca a fost rapita si violata.

AUDIO inregistrarea unei parti a convorbirii dintre Alexandra si oamenii de la 112. Fragmentul a aparut pe pagina de Facebook a lui Alexandru Cumpanasu

Inregistrarea audio a discutiilor pe care fata rapita la Caracal le-a avut cu oamenii care au raspuns la apelul de urgenta a aparut pe pagina de Facebook a lui Alexandru Cumpanasu, unchiul adolescentei.

Reactia familiei Alexandrei Macesanu, dupa ce a vazut transcriptul discutiei dintre fata si operatorul 112: E sfasietor!

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a vorbit despre modul cum au reactionat parintii fetei dupa ce au vazut transcriptul dintre fata lor si operatorul 112. inregistrarile le-am vazut.

Crime Caracal. Un medic legist ridica o ipoteza terifianta: Locul crimei a fost special conceput pentru asa ceva! Ce se afla acolo

Asa ceva nu am vazut in activitatea mea de pana acum!, este concluzia unui medic legist, dupa ce a vazut locul din Caracal, in care au fost savarsite cele doua crime. Specialistul descrie locuinta lui Gheorghe Dinca ca fiind un loc special amenajat pentru acest timp de infractionalitate, adica de sechestrare a unei persoane si .

Crimele din Caracal. Stelian Ion, dupa ce a ascultat convorbirea de la 112: Edevastatoare

Deputatul USR Ion Stelian sustine ca discutia Alexandrei, victima dn Caracal, cu operatorii de la 112 este devastatoare. Stelian Ion a participat azi la sedinta Comisiei de Aparare din Camera Deputatilor, unde a fost audiat prim-adjunctul directorului STS, care a pus la dispozitia parlamentarilor inregistrarea discutiei dintre Alexandra si institutiile statului.

SONDAJ Cazul Caracal: Ar trebui facute publice discutiile Alexandrei la 112?

Parlamentarii din Comisia de Aparare au aflat, luni, continutul discutiilor dintre Alexandra, victima de la Caracal, si cei care i-au raspuns cand a sunat la 112. Deputatii s-au declarat ingroziti de ceea ce au auzit, dar discutiile nu au fost facut publice, in pofida apelurilor ca aceste informatii sa fie publicate in detaliu, pentru a raspunde interesului public. Sondaj HotNews. ro: Ar trebui facute publice discutiile Alexandrei la 112?.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )