Libnet.ro
UNICEF

10:00

CRIME iN SERIE iN CARACAL Mihai FIFOR le-a solicitat tuturor PREFECTILOR sa isi AMANE CONCEDIILE si sa efectueze o analiza privind riscurile si vulnerabilitatile fiecarui judet

B1 B1,
CRIME iN SERIE iN CARACAL Mihai FIFOR le-a solicitat tuturor PREFECTILOR sa isi AMANE CONCEDIILE si sa efectueze o analiza privind riscurile si vulnerabilitatile fiecarui judet

Ministrul interimar al afacerilor interne, Mihai Fifor, le-a solicitat prefectilor si sefilor structurilor judetene ale M. sa efectueze in cel mai scurt timp o analiza privind principalele riscuri si. continuă pe B1

Mihai Fifor anunta noi masuri care se impun dupa tragedia de la Caracal: Toleranta mea este zero privind modul in care isi fac datoria colegii nostri

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a anuntat o serie de masuri care se impun a fi luate dupa tragedia din Caracal. Sunt chestiuni operative pe care le-am avut in analiza. inca de.

Mihai Fifor, interimarul de la Interne: E nevoie de o REFORMA PROFUNDA, SISTEMICA la nivelul MAI si in Politie Nu vom avea liniste pana cand vinovatii de la Caracal nu vor raspunde

Mihai Fifor, ministrul interimar al Internelor, a anuntat miercuri dimineata masuri dure pentru reformarea sistemului, precizand ca toti vinovatii pentru tragedia de la Caracal vor raspunde. Reactia.

MIHAI FIFOR: Vom continua toate cercetarile necesare in cazul din Caracal

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, precizeaza ca are mandat din partea premierului sa initieze un proces radical de lupta impotriva criminalitatii si de reformare a sistemului.

Mihai Fifor: Cei vinovati in cazul de la Caracal, fara niciun fel de rezerva, vor plati

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a declarat, miercuri, ca a are toleranta zero fata de c.

Cine vine la MAI. Nicolae Moga a fost inlocuit de Mihai Fifor

Nicolae Moga a demisionat de la Ministerul Afacerilor Interne MAI), la doar 6 zile dupa ce a preluat mandatul, in contextul modului in care autoritatile au intervenit in cazul din Caracal. Moga a fost inlocuit de Mihai Fifor, care va asigura interimatul. Nicolae Moga a fost inlocuit de Mihai Fifor la MAI in urma unei .

Mihai Fifor, intrevedere cu Alexandru Cumpanasu: Sunt tata de fata. Sunt devastat. Vom merge pe firul persoanelor disparute, daca este nevoie, pana in 1990 (VIDEO)

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, s-a intalnit, miercuri, cu unchiul Alexandrei, fata de 15 ani ucisa la Caracal. Fifor i-a dat asigurari lui Alexandru Cumpanasu ca se vor lua masuri drastice si.

Trei prefecti au fost demisi intr-un timp record. Explicatia ministrului Mihai Fifor

Prefectul si subprefectul de Olt au fost demisi in urma scandalului de la Caracal. De asemenea si prefectul Capitalei a fost inlocuit la solicitarea Ministerului de Interne. Citeste si: Mihai Fifor: Vrem sa.

UPDATE Mihai Fifor:Este nevoie de o reforma sistemica la nivelul MAI

Ministrul interimar de Interne Mihai Fifor a declarat miercuri, la sediul institutiei, ca va lua masuri dure, in urma crimelor de la Caracal, si a dat asigurari ca cei care sunt vinovati vor plati.

MIHAI FIFOR: Se doreste trecerea Serviciului 112 de la STS la MAI

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, spune ca se doreste ca Serviciul 112 sa fie trecut la MAI, de la Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS).

MIHAI FIFOR: Iohannis a ratat o ocazie buna sa taca

Secretarul general al PSD, vicepremierul Mihai Fifor, a declarat, duminica seara, ca presedintele Klaus Iohannis a ratat o buna ocazie sa taca, adaugand ca poate nu era rau ca seful statului sa spuna cum va gestiona problema institutiilor din subordinea sa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )