Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Fifor anunta noi masuri care se impun dupa tragedia de la Caracal: Toleranta mea este zero privind modul in care isi fac datoria colegii nostri

Antena3 Antena3,
Mihai Fifor anunta noi masuri care se impun dupa tragedia de la Caracal: Toleranta mea este zero privind modul in care isi fac datoria colegii nostri

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a anuntat o serie de masuri care se impun a fi luate dupa tragedia din Caracal. Sunt chestiuni operative pe care le-am avut in analiza. inca de. continuă pe Antena3

Mihai Fifor: Vrem sa luam 112 de la STS

Discutam despre masuri imediate, discutam despre masuri care coboara pana la nivelul fiecarui inspectorat de politie. Astazi, am avut o prima videoconferinta cu toti sefii de inspectorate din aceata.

Mihai Fifor, intrevedere cu Alexandru Cumpanasu: Sunt tata de fata. Sunt devastat. Vom merge pe firul persoanelor disparute, daca este nevoie, pana in 1990 (VIDEO)

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, s-a intalnit, miercuri, cu unchiul Alexandrei, fata de 15 ani ucisa la Caracal. Fifor i-a dat asigurari lui Alexandru Cumpanasu ca se vor lua masuri drastice si.

UPDATE Mihai Fifor:Este nevoie de o reforma sistemica la nivelul MAI

Ministrul interimar de Interne Mihai Fifor a declarat miercuri, la sediul institutiei, ca va lua masuri dure, in urma crimelor de la Caracal, si a dat asigurari ca cei care sunt vinovati vor plati.

Mihai Fifor, interimarul de la Interne: E nevoie de o REFORMA PROFUNDA, SISTEMICA la nivelul MAI si in Politie Nu vom avea liniste pana cand vinovatii de la Caracal nu vor raspunde

Mihai Fifor, ministrul interimar al Internelor, a anuntat miercuri dimineata masuri dure pentru reformarea sistemului, precizand ca toti vinovatii pentru tragedia de la Caracal vor raspunde. Reactia.

Cine vine la MAI. Nicolae Moga a fost inlocuit de Mihai Fifor

Nicolae Moga a demisionat de la Ministerul Afacerilor Interne MAI), la doar 6 zile dupa ce a preluat mandatul, in contextul modului in care autoritatile au intervenit in cazul din Caracal. Moga a fost inlocuit de Mihai Fifor, care va asigura interimatul. Nicolae Moga a fost inlocuit de Mihai Fifor la MAI in urma unei .

OFICIAL! Mihai Fifor, ministru interimar la Ministerul Afacerilor Interne. Klaus Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis, a semnat, marti, decretul prin care il numeste pe Mihai Fifor ministru interimar al Ministerului Afacerilor Interne, dupa demisia lui Nicolae Moga. Presedintele Romaniei, domnul Kl.

Mihai Fifor a fost numit ministru interimar al Afacerilor Interne

Vicepremierul Mihai Fifor a fost numit ministru interimar al Afacerilor Interne, dupa demisia lui Ni.

Mihai Fifor a fost numit ministru interimar al Afacerilor Interne

Vicepremierul Mihai Fifor a fost numit ministru interimar al Afacerilor Interne, dupa demisia lui Nicolae Moga.

Mihai Fifor, ministru interimar la ministerul Afacerilor Interne

Mihai Fifor a fost numit ministru interimar al Afacerilor Interne, dupa ce Nicolae Moga a demisionat din functie. Stire in curs.

Mihai Fifor a confirmat: 112 trece de la STS la MAI

Ministrul interimar al Internelor, Mihai Fifor, a confirmat, miercuri, ca Guvernul pregateste un act normativ prin care serviciul 112 sa treaca de la STS la MAI.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )