Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crin Antonescu: Daca documentele prezentate de Sorin Rosca Stanescu sunt false, voi propune excluderea sa din PNL / Putea sa existe un premier liberal pe 10 decembrie 2012

Hotnews Hotnews,
 Crin Antonescu: Daca documentele prezentate de Sorin Rosca Stanescu sunt false, voi propune excluderea sa din PNL / Putea sa existe un premier liberal pe 10 decembrie 2012

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat vineri seara, invitat la Romania TV, ca, in cazul in care se va dovedi ca sunt false documentele prezentate de senatorul Sorin Rosca Stanescu prin care Traian Basescu era acuzat de spalare de bani, va cere excluderea acestuia din partid. Liderul liberal a facut si o referire interesanta la negocierile politice de dupa alegerile generale din decembrie 2012 spunand ca evident ca majoritatea liberalilor si-ar fi dorit un prim-ministru liberal, . ) care putea sa existe in 2012, pe 10 decembrie. Antonescu a facut aceasta declaratie pentru a exemplifica loialitatea liberalilor fata de proiectul USL, vizibila in sprijinul acordat lui Victor Ponta pentru a deveni premier. continuă pe Hotnews

VIDEO Crin Antonescu: Daca documentele prezentate de Sorin Rosca Stanescu sunt false, voi propune excluderea sa din PNL / Putea sa existe un premier liberal pe 10 decembrie 2012

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat vineri seara, invitat la Romania TV, ca, in cazul in care se va dovedi ca sunt false documentele prezentate de senatorul Sorin Rosca Stanescu prin care Traian Basescu era acuzat de spalare de bani, va cere excluderea acestuia din partid. Liderul liberal a facut si o referire interesanta la negocierile politice de dupa alegerile generale din decembrie 2012 spunand ca evident ca majoritatea liberalilor si-ar fi dorit un prim-ministru liberal, . ) care putea sa existe in 2012, pe 10 decembrie. Antonescu a facut aceasta declaratie pentru a exemplifica loialitatea liberalilor fata de proiectul USL, vizibila in sprijinul acordat lui Victor Ponta pentru a deveni premier.

LIVE TEXT Crin Antonescu: Daca documentele prezentate de Sorin Rosca Stanescu sunt false, voi propune excluderea sa din PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat vineri seara, invitat la Romania TV, ca, in cazul in care se va dovedi ca sunt false documentele prezentate de senatorul Sorin Rosca Stanescu prin care Traian Basescu era acuzat de spalare de bani, va cere excluderea acestuia din partid. Emisiune in desfasurare.

Crin Antonescu: Daca documentele prezentate de Sorin Rosca Stanescu sunt false, voi propune excluderea sa din PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat vineri seara, invitat la Romania TV, ca, in cazul in care se va dovedi ca sunt false documentele prezentate de senatorul Sorin Rosca Stanescu prin care Traian Basescu era acuzat de spalare de bani, va cere excluderea acestuia din partid.

B1 TV: Documentele prezentate de Sorin Rosca Stanescu sunt false: Lipituri intre diferite bucati, prezentate ca un intreg

Documentele prezentate de deputatul PNL Sorin Rosca Stanescu prin care il acuza pe presedintele Traian Basescu de spalare de bani sunt false, banca la care ar fi fost depusi banii fiind deja inchisa la acea vreme, potrivit unor demonstratii facute in cadrul emisiunii Aktualitatea B1 difuzata de B1 TV.

Parchetul General confirma ca datele prezentate de Sorin Rosca Stanescu privind presupusa finantare ilegala a Aliantei DA in 2004 sint falsuri

Parchetul General a infirmat vineri acuzatiile lansate de senatorul liberal Sorin Rosca Stanescu, care li acuzase intr-o declaratie politica pe Traian Basescu de spalare de bani in campania prezidentiala din 2004. Parchetul General a aratat ca ordinele de plata prezentate de Rosca Stanescu sunt false: operatiunile mentionate in mesajele swift, nu sunt reale, respectiv nu au fost efectuate. Traian Basescu a spus ca Rosca este un mincinos prost, aratind ca inscrisurile prezentate de Rosca sint false.

Antonescu: Daca ce a spus Rosca Stanescu e fals, propun excluderea lui din PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca, daca documentele invocate de senatorul Sorin Rosca Stanescu in privinta presedintelui Traian Basescu sunt false, va propune excluderea acestuia din.

Basescu: Documentele prezentate de Rosca Stanescu sunt false. ...

Presedintele Traian Basescu a prezentat mai multe ordine de plata despre care a aratat ca sunt false, raspunzand acuzatiilor facute de senatorul liberal Sorin Rosca Stanescu. Citeste si: Rosca Stanescu, un nou atac la Basescu: Sa fie atent la conturile Seychelles Daca Rosca Stanescu are dreptate, eu ma duc cu placere alaturi de inalt preasinucisul Adrian Nastase. O sa va arat ce inseamna un mincinos prost: aceste ordine de plata sunt false. Sper sa aiba decenta sa se duca ca falsificator .

UPDATE. Basescu: Documentele prezentate de Rosca Stanescu sunt false. Stolojan: O porcarie.

UPDATE: Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a calificat acuzatiile lui Sorin Rosca Stanescu drept sub orice critica. Eu nici macar nu doresc sa irosesc un minut in judecata cu om un care e sub orice critica. Acest domn, ca membru al PNL, isi intreba direct colegii, pe dl Mihai Voicu, care era mandat financiar in alianta DA si pe dl Tariceanu, care era delegat sa exercite functia de presedinte al PNL. Ceea ce ne spune dl Rosca Stanescu - liderii aliantei si cu mandatarii financiari s-au .

Crin Antonescu, despre acuzatiile lui Sorin Rosca Stanescu: Privesc cu retinere acest lucru, insa nu aleg sa il ignor

Crin Antonescu a afirmat, joi seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii difuzata de B1 TV, ca priveste cu retinere acuzatiile aduse de Sorin Rosca Stanescu.

Crin Antonescu, despre acuzatiile lui Sorin Rosca Stanescu: Privesc cu retinere acest lucru, insa nu aleg sa il ignor (VIDEO)

Crin Antonescu a afirmat, joi seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii difuzata de B1 TV, ca priveste cu retinere acuzatiile aduse de Sorin Rosca Stanescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )