Libnet.ro
UNICEF

21:00

Crin Antonescu, despre obsevatiile Comisiei de la Venetia: Nu putem face doua Constitutii

B1 B1,
Crin Antonescu, despre obsevatiile Comisiei de la Venetia: Nu putem face doua Constitutii

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, in urma observatiilor Comisiei de la Venetia asupra proiectului de revizuire a Constitutiei, ca nu pot fi realizate doua legi fundamentale, una pentru . continuă pe B1

Crin Antonescu, despre ruperea USL: Erau semne ingrijoratoare. PSD vrea un candidat la presedintie perfect decorativ (VIDEO)

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca de pe B1 TV, ca a constatat ca USL nu mai poate exact in momentul in care s-a rupt. Erau semne.

VIDEO Crin Antonescu despre Victor Ponta: Domnul Ponta incepe sa fie un Boc un pic mai inalt

Crin Antonescu a declarat astazi la Craiova ca din pacate USL este o fila de istorie. Presedintele PNL a mai spus ca patridul pe care il conduce a mai trecut prins astfel de presiuni.

VIDEO Crin Antonescu, despre Victor Ponta: Domnul Ponta incepe sa fie un Boc un pic mai inalt

Crin Antonescu a declarat astazi la Craiova ca din pacate USL este o fila de istorie. Presedintele PNL a mai spus ca partidul pe care il conduce a mai trecut prins astfel de presiuni.

Crin Antonescu, anchetat de senatori. Alesii vor sa afle pe ce s-au cheltuit aproximativ 70.000 de lei, in mandatul sau

Parlamentarii vor sa verifice modul in care s-au cheltuit banii Senatului in mandatul lui Crin Antonescu. Este vorba despre sumele platite pentru sarbatorirea a 150 de ani de la infiintarea camerei superioare a.

Antonescu, despre ruperea USL: PSD vrea un candidat la presedintie perfect decorativ.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca de pe B1 TV, ca a constatat ca USL nu mai poate continua exact in momentul din care s-a rupt. Erau semne ingrijoraatoare, adunate pe parcursul anului 2013. Dar am facut toate eforturile pentru a nu ajunge aici. Cand am constatat ca nu se mai poate merge mai departe USL s-a rupt, a spus Antonescu, citat de B1. Oameni importanti ca si canelele media sub influenta PSD au inceput sa atace .

Norica Nicolai: Crin Antonescu nu va avea motiv sa isi dea demisia.

Vicepresedintele PNL Norica Nicolai a declarat, duminica, ca liderul partidului, Crin Antonescu, nu va avea niciun motiv sa-si dea demisia dupa alegerile europarlamentare, intrucat pragul de 20% este deja atins, transmite Mediafax. Nicolai a fost intrebata daca liderul PNL, Crin Antonescu, isi va da demisia in cazul in care partidul nu va obtine 20 la suta din voturi la alegerile din luna mai, ea raspunzand ca nu crede ca va fi nevoie, fiindca pragul este deja atins. Opinia mea este ca .

Crin Antonescu: PNL sustine acciza pe combustibil doar impreuna cu reducerea CAS sau pentru constructia de autostrazi

Crin Antonescu a declarat, miercuri, ca PNLsustine acciza suplimentara de 7 eurocenti la combustibil daca banii colectati se vor duce pentru constructia de autostrazi, ori daca se va aplica impreuna cu.

SONDAJ CSCI: Crin Antonescu nu are nicio sansa in turul al doilea, la prezidentiale

Datele ultimului sondaj CSCI, realizat in perioada 20-24 martie, arata ca ruperea USL a dus la consolidarea PSD si la continuarea erodarii PNL. in acest context, liderul liberal Crin Antonescu nu mai are sanse in turul al doilea al alegerilor prezidentiale si este putin probabil ca PNL sa ia un scor de peste 15% la alegerile europene, potrivit masuratorilor.

Crin Antonescu este anchetat de catre senatori

Un grup de lucru constituit in Biroul Permanent al Senatului va verifica modul in care au fost cheltuite sumele angajate de Senat sub conducerea lui Crin Antonescu si a secretarului general Dan Mihalache, potrivit presei.

Crin Antonescu este anchetat de catre senatori

Un grup de lucru constituit in Biroul Permanent al Senatului va verifica modul in care au fost cheltuite sumele angajate de Senat sub conducerea lui Crin Antonescu si a secretarului general Dan Mihalache, potrivit presei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )