Libnet.ro
UNICEF

09:30

Crin Antonescu: Nu exista niciun risc de rupere al PNL. Daca la europarlamentare luam sub 20%, imi depun mandatul (VIDEO)

B1 B1,
Crin Antonescu: Nu exista niciun risc de rupere al PNL. Daca la europarlamentare luam sub 20%, imi depun mandatul (VIDEO)

Presedintele PNL, CrinAntonescu, a declarat, duminica seara, in cadrul emsiunii Actualitatea Romaneasca, de pe B1 TV, ca PNL nu se va rupe. Nu exista niciun isc de rupere al PNL. incercarea lui. continuă pe B1

Crin Antonescu: Nu exista niciun risc de rupere al PNL. Daca la europarlamentare luam sub 20%, imi depun mandatul

Presedintele PNL, CrinAntonescu, a declarat, duminica seara, in cadrul emsiunii Actualitatea Romaneasca, de pe B1 TV, ca PNL nu se va rupe. Nu exista niciun isc de rupere al PNL. incercarea lui.

Crin Antonescu: PNL saluta semnarea acordului politic UE - Ucraina

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca PNL saluta semnarea acordului politic UE-Ucraina, pe care il considera un eveniment istoric. Antonescu spune ca acest acord este unul favorabil si pentru.

Norica Nicolai: Crin Antonescu nu va avea motiv sa isi dea demisia. Pragul de 20% este atins

Vicepresedintele PNL Norica Nicolai a declarat, duminica, ca liderul partidului, Crin Antonescu, nu va avea niciun motiv sa-si dea demisia dupa alegerile europarlamentare, intrucat pragul de 20% este deja.

Crin Antonescu: Plecarile din PNL sunt determinate de faptul ca Guvernul PSD conditioneaza alocarile bugetare

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat duminica, la Craiova, ca mai multi primari sau parlamentari au plecat din PNL din cauza presiunilor facute de membrii PSD din teritoriu si de prefecti, care conditioneaza alocarile bugetare de obtinerea spijinului primarilor in alegerile europarlamentare.

Crin Antonescu acuza un post TV de campanie impotriva PNL, pentru ca sustine candidatura lui Mircea Diaconu la europarlamentare (VIDEO)

Sustinerea pentru Mircea Diaconu, exclus recent de pe listele PNL pentru europarlamentare, nu reprezinta decat o campanie impotriva Partidului National Liberal. Afirmatia ii apartine chiar liderului PNL Crin.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, este invitat la B1 TV, de la ora 21.00

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, este invitat la postul B1 TV, de la ora 21. 00, la emisiunea Actualitatea Romaneasca.

Crin Antonescu: PNL va reveni la guvernare. Cel mai tarziu, in ianuarie 2015

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, a declarat duminica seara, la B1 TV, ca in opinia sa liberalii vor reveni la guvernare. Prima parte a lui 2015 este, in opinia liderului liberal, momentul propice.

Crin Antonescu, despre refacerea USL: Nu pe durata vietii mele politice

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, la Braila, ca refacerea USL nu este posibila pe durata vietii sale politice, relateaza Mediafax. Antonescu a fost intrebat cine se face vinovat de ruperea.

Crin Antonescu, despre ruperea USL: Erau semne ingrijoratoare. PSD vrea un candidat la presedintie perfect decorativ (VIDEO)

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca de pe B1 TV, ca a constatat ca USL nu mai poate exact in momentul in care s-a rupt. Erau semne.

VIDEO Crin Antonescu, despre Victor Ponta: Domnul Ponta incepe sa fie un Boc un pic mai inalt

Crin Antonescu a declarat astazi la Craiova ca din pacate USL este o fila de istorie. Presedintele PNL a mai spus ca partidul pe care il conduce a mai trecut prins astfel de presiuni.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )