Libnet.ro
UNICEF

12:30

Crin Antonescu, invitat la Antena 3, de la ora 20.30

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu, invitat la Antena 3, de la ora 20.30

Presedintele PNL, Crin Antonescu, este invitatului lui Razvan Dumitrescu, la Antena 3, incepand cu ora 20. Cei doi vor dicuta despre pactul de coabitare dintre presedinte si premier, dar si despre pozitia USL fata de Traian Basescu in cele 67 de sapamani ramase pana la expirarea mandatului prezdential. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu: Basescu si toti trompetii arata ca le e frica ca voi fi presedinte

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a discutat luni seara, despre numirea Ramonei Manescu in fruntea Ministerului de Transporturi, despre pactul de coabitare dintre presedinte si premier, dar si despre pozitia USL fata de Traian Basescu in cele 67 de sapamani ramase pana la expirarea mandatului prezidential.

Antonescu: Plecarea mea a fost gest nepoliticos, dar discursul lui Basescu era fara legitimitate

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca gestul sau de a parasi ceremonia de la Palatul Cotroceni pentru investirea Ramonei Manescu la Ministerul Transporturilor a fost unul nepoliticos, dar cu scopul de arata ca discursul lui Traian Basescu era lipsit de legitimitate.

Crin Antonescu ii raspunde lui Traian Basescu: In PNL nu am niciun infractor. Plecarea mea de la ceremonia de la Cotroceni - un gest simbolic, nu ostentativ

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat luni seara ca in PNL nu exista niciun infractor: Sa fie foarte limpede pentru toata lumea, inclusiv pentru dl Basescu, care daca atunci vorbea mai liber acum este presedinte, asa este in acte, eu in PNL nu am niciun infractor. Infractor este cel care a fost definitiv stabilit asa de catre o instanta, prin efectul statutului cine s-a aflat, au fost cazuri, in aceasta situatie a parasit partidul, a spus Antonescu la Antena 3. Presedintele Traian Basescu declarase, luni, ca liderii USL, Crin Antonescu si Victor Ponta, precum si presedintele PDL, Vasile Blaga, ar trebui sa aiba grija de infractorii din partidele lor, in loc sa critice institutiile statului.

Crin Antonescu: Nu am niciun infractor in PNL

In cadrul PNL nu exista niciun infractor, a afirmat Crin Antonescu, presedintele partidului, la Antena 3, ca reactie la acuzele presedintelui Traian Basescu.

EXCLUSIV. Crin Antonescu: PNL nu coabiteaza, nici cu Traian Basescu, nici cu DNA

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, in exclusivitate pentru Antena 3, ca portretul premierului Victor Ponta referitor la propunerea pentru Ministerul Transporturilor este general valabil pentru.

Cum a ajuns Ramona Manescu viitorul ministru al Transporturilor. Vezi relatia familiei Manescu cu presedintele PNL, Crin Antonescu

Nominalizarea Ramonei Manescu pentru portofoliul de la Tranporturi a fost propusa si sustinuta de catre presedintele Crin Antonescu fara a a exista obiectii din partea membriilor Biroului Politic al PNL. Ramona Manescu este de profesie jurist si intreaga activitate din ultimii ani si-a desfasurat la Bruxeles in calitate de europarlamentar. Ce a recomandat-o pentru nominalizarea la sefia Transporturilor? Potrivit declaratiei lui Crin Antonescu - experienta internationala si faptul ca este un om de anvergura. Neoficial insa, liberalii recunosc ca in primul rand increderea pe care Antonescu o are in familia Manescu. Apropierea lui Rares Manescu actual primar al; Sectorului 6) si Ramonei Manescu de liderul PNL este cunoscuta atat in cercurile liberalilor, cat si de presa, si a fost recunoscuta de insusi Crin Antonescu.

Crin Antonescu: Despre talentul profetic al domnului Basescu eu am indoieli

Despre talentul profetic al domnului Basescu eu am indoieli, a spus Crin Antonescu in cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3, referindu-se la declaratia facuta luni de Traian Basescu privind sansele.

Crin Antonescu: Nu am niciun infractor in PNL

In cadrul Partidului National Liberal nu exista niciun infractor, a afirmar Crin Antonescu, luni, in cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3. Reactia presedintelui PNL a venit ca urmare a declaratiei lui.

Basescu: Crin Antonescu NU o sa fie presedinte NICIODATA.

Presedintele Traian Basescu a spus, luni seara, in cadrul unei conferinte de presa la Palatul Cotroceni, ca presedintele PNL Crin Antonescu nu o sa fie niciodata presedinte, nu stie ce inseamna sa fii presedinte. Intrebat cum comenteaza faptul ca presedintele Senatului, Crin Antonescu, a plecat de la Cotroceni, unde avea loc ceremonia de investitura a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor, inainte de incheierea evenimentului, Basescu a raspuns: Intr-un singur fel. Nu o .

VIDEO Crin Antonescu renunta la serviciile de consilier ale lui Sorin Rosca Stanescu. Antonescu: Cand un om politic greseste, inseamna ca are consilieri prosti

Surse participante la sedinta PNL au declarat pentru Hotnews. ro ca presedintele liberal Crin Antonescu a anuntat ca renunta la serviciile lui Sorin Rosca Stanescu in calitate de consilier personal. Sorin Rosca Stanescu a criticat pe blogul personal decizia lui Antonescu de-al propune pe Nini Sapunaru pentru ministerul Transporturilor. UPDATE: Crin Antonescu: L-am eliberat pe Sorin Rosca Stanescu din functia de consilier personal. Dansul a criticat public propunerea mea in ceea ce-l priveste pe Nini Sapunaru. E dreptul domniei sale, dar cand un om politic greseste, mergand pe ipoteza domniei sale, inseamna ca are consilieri prosti.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2478 seconds )