Libnet.ro
UNICEF

18:00

Crin Antonescu: Miercuri noapte a avut loc o intalnire informala cu Traian Basescu

Hotnews Hotnews,
Crin Antonescu: Miercuri noapte a avut loc o intalnire informala cu Traian Basescu

Presedintele PNL Crin Antonescu a confirmat sambata seara, la Antena 3, ca in noaptea de miercuri s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu presedintele Traian Basescu. Potrivit lui Antonescu, respectiva intalnire a avut un caracter informal. continuă pe Hotnews

Ponta si Antonescu confirma ca au avut, miercuri seara, o intalnire informala cu Traian Basescu

Crin Antonescu a confirmat sambata seara, la Antena 3, ca in noaptea de miercuri s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu presedintele Traian Basescu. Potrivit lui Antonescu, respectiva intalnire a avut un caracter informal si subiectul de discutie a privit modul in care se va proceda in continuare si desemnarea lui Victor Ponta ca premier. UPDATE: Victor Ponta a confirmat la randul sau ca a participat mierucri seara la o intalnire informala cu presedintele Traian Basescu, dar a refuzat sa dezvaluie despre ce s-a discutat. Eu nu povestesc din intalniri informale, a spus Ponta.

Antonescu: Am avut o intalnire informala cu Traian Basescu. Asta nu inseamna pact

Romanii au zdrobit cu votul lor o putere care ajunsese atat de aroganta, incat se credea vesnica, si au trimis USL in Parlament cu o majoritate de peste 66%. Crin Antonescu si Daniel Constantin au raspuns in.

Antonescu si Basescu, intalnire informala. Vezi despre ce au discutat.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, in cadrul unei discutii informale cu seful statului, a discutat despre desemnarea lui Victor Ponta ca premier, potrivit Mediafax. Antonescu a spus, la Antena 3, ca nu este vorba despre un pact intre USL si Traian Basescu. El a precizat ca USL nu a renuntat la pozitiile sale publice in cadrul acestei intaniri. A fost o intalnire informala miercuri seara. Nu am motive sa evit raspunsul, nu a fost o intalnire secreta, ci informala. Asta .

Crin Antonescu, despre Mircea Geoana: Oricine poate fi contracandidat pentru oricine

Presedintele liberalilor, Crin Antonescu, co-presedinte al Uniunii Social Liberale, a declarat, miercuri dupa-amiaza, referitor la posibilitatea ca senatorul Mircea Geoana sa-i fie contracandidat la alegerile.

GUVERNUL PONTA II. Crin Antonescu si Valeriu Zgonea, propusi de USL pentru sefia Senatului, ...

Liderii USL au convenit, in discutiile purtate pana la acest moment, sa-l propuna pe Crin Antonescu pentru presedintia Senatului si pe Valeriu Zgonea pentru presedintia Camerei Deputatilor, au declarat pentru MEDIFAX surse din Uniune. Negocierile pentru algoritmul parlamentar si pentru stabilirea functiilor din Birourile Permanente si a celor de presedinti de comisii vor continua si in cursul zilei de joi. Crin Antonescu si Valeriu Zgonea detin si in prezent functiile de presedinte al .

Crin Antonescu: Daca Basescu a chemat toate partidele la aceeasi ora, ca la colhoz, eu nu merg

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca el nu va merge la consultarile de la Palatul Cotroceni daca seful statului, Traian Basescu, a chemat toate partidele, ca la colhoz, la aceeasi ora, el aratand, ironic, ca nu vor fi scaune destule, ca la Parlament.

Crin Antonescu si Daniel Constantin, despre increderea ce le-a fost acordata de catre romani, azi, la QA

Romanii au zdrobit cu votul lor o putere care ajunsese atat de aroganta, incat se credea vesnica, si au trimis USL in Parlament cu o majoritate de peste 66%. Crin Antonescu si Daniel Constantin vin la QA.

Crin Antonescu: Legea electorala a fost declarata constitutionala, CCR nu decide asupra parlamentarelor

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Alexandria, ca Legea electorala pe care s-au organizat alegerile parlamentare a fost declarata constitutionala de catre Curtea Constitutionala, iar judecatorii nu au atributii in a decide asupra alegerilor, indiferent de efectele aparute, trasmite Mediafax.

Crin Antonescu si Valeriu Zgonea, propusi de USL pentru sefia Senatului, respectiv a Camerei

Liderii USL au convenit, in discutiile purtate pana la acest moment, sa-l propuna pe Crin Antonescu pentru presedintia Senatului si pe Valeriu Zgonea pentru presedintia Camerei Deputatilor, au declarat pentru Mediafax surse din Uniune.

Crin Antonescu si Valeriu Zgonea, propusi pentru sefia Senatului, respectiv a Camerei - surse

Potrivit unor surse din USL, Crin Antonescu si Valeriu Zgonea ar fi propusi pentru conducerea Senatului, respectiv a Camerei Deputatilor, scrie Mediafax. Consultarile pentru algoritmul parlamentar si pentru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )