Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crin Antonescu recunoaste in Victor Ponta un candidat redutabil la Presedintie. ...

România Liberă România Liberă,
Crin Antonescu recunoaste in Victor Ponta un candidat redutabil la Presedintie. ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, in emisiunea Dupa 20 de ani, ca premierul Victor Ponta ar fi un candidat redutabil la alegerile prezidentiale, dar nu unul mai bun decat el, in timp ce Traian Basescu nu mai e o tinta de campanie, fiind un caz clasat, consemneaza Mediafax. Antonescu a fost intrebat daca il vede pe Victor Ponta un candidat la prezidentiale. Cu certitudine. Nu in sensul ca as afirma eu acum ca intentioneaza. Stiu ca nu intentioneaza, ca planul de cariera . continuă pe România Liberă

VIDEO Crin Antonescu: Victor Ponta ar fi un candidat redutabil la Presedintie.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, in emisiunea Dupa 20 de ani, ca premierul Victor Ponta ar fi un candidat redutabil la alegerile prezidentiale, dar nu unul mai bun decat el, in timp ce Traian Basescu nu mai e o tinta de campanie, fiind un caz clasat, consemneaza Mediafax. Antonescu a fost intrebat daca il vede pe Victor Ponta un candidat la prezidentiale. Cu certitudine. Nu in sensul ca as afirma eu acum ca intentioneaza. Stiu ca nu intentioneaza, ca planul de cariera .

Antonescu: Ponta ar fi un candidat redutabil la presedintie, nu mai bun ca mine

Crin Antonescu, presedintele PNL, a fost, duminica dimineata, invitatul emisiuniiDupa 20 de ani, difuzata peProTv. Liderul liberal a vorbit despre atacul la premierul Victor Ponta, declansat de cazul Papici, despre situatia tensionata din USL, dar si despre ultimele calcule prezidentiale.

Crin Antonescu: Ponta ar fi un candidat redutabil la prezidentiale, dar nu mai bun ca mine

Presedintele PNL, Crin Antonescu, spune ca premierul Victor Ponta ar fi un candidat redutabil la alegerile prezidentiale, dar nu unul mai bun decat el. Despre Traian Basescu, liderul PNL spune ca, evident, el.

Antonescu: Ponta ar fi un candidat redutabil la prezidentiale, dar nu mai bun ca mine

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat pentru Pro TV ca premierul Victor Ponta ar fi un candidat redutabil la alegerile prezidentiale, dar nu unul mai bun decat el, in timp ce Traian Basescu nu mai e o tinta de campanie, fiind un.

Antonescu: Ponta ar fi un candidat redutabil la prezidentiale, nu mai bun ca mine

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat pentru Pro TV ca premierul Victor Ponta ar fi un candidat redutabil la alegerile prezidentiale, dar nu unul mai bun decat el, in timp ce Traian Basescu nu mai e o tinta de campanie, fiind un.

Antonescu: Ponta ar fi un candidat redutabil la prezidentiale, dar nu cred ca ar fi mai bun decat mine

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminica, intr-o emisiune televizata, ca premierul Victor Ponta ar fi un candidat redutabil la alegerile prezidentiale, dar nu unul mai bun decat el, in timp ce.

LIVETEXT Antonescu: Cu certitudine il vad pe Ponta un candidat la presedintie. Evident ca ar putea fi unul dintre cei mai puternici candidati

Crin Antonescu, presedintele PNL, este invitatul emisiuniiDupa 20 de ani, difuzata peProTv. Liderul liberal vorbeste despre atacul la premierul Victor Ponta, declansat de cazul Papici, despre situatia tensionata din USL, dar si despre ultimele calcule prezidentiale.

Crin Antonescu: E inacceptabil ce au facut Ponta si Basescu in cazul procurorului Papici, dar am inca planuri de viitor si majore cu Ponta

Presedintele PNL, Crin Antonescu a declarat vineri ca este inacceptabil modul in care seful Executivului a vorbit in numele procurorului general, a explicat de ce a fost schimbat Papici, cum era basist, cum a facut dosare politice si cum domniile lor - nu stiu exact cine - nu mai tin basisti in functie. Antonescu a calificat si telefonul dat de Traian Basescu procurorului general drept inacceptabil. Seful PNL a adaugat ca spera ca in cazul lui Victor Ponta a fost e greseala, anuntind ca am inca planuri de viitor si majore cu Ponta.

Dragnea: Nu m-am asteptat la reactia lui Crin Antonescu. Acuzatiile lui la adresa lui Ponta mi s-au parut exagerate

Vicepremierul Liviu Dragnea spune ca acuzatiile aduse de Crin Antonescu la adresa lui Ponta, dupa schimbarea procurorilor sunt total exagerate. Dragnea spune ca afirmatiile facute de Ponta la adresa procurorului.

LIVE TEXT Crin Antonescu: E inacceptabil ce au facut Victor Ponta si Traian Basescu in cazul procurorului Papici / Am inca planuri de viitor si majore cu Ponta / Pactul de coabitare e ca o intelegere intre sefi de triburi dintr-o republica bananiera

Presedintele PNL, Crin Antonescu a declarat vineri ca este inacceptabil modul in care seful Executivului a vorbit in numele procurorului general, a explicat de ce a fost schimbat Papici, cum era basist, cum a facut dosare politice si cum domniile lor - nu stiu exact cine - nu mai tin basisti in functie. Antonescu a calificat si telefonul dat de Traian Basescu procurorului general drept inacceptabil. Seful PNL a adaugat ca spera ca in cazul lui Victor Ponta a fost e greseala, anuntind ca am inca planuri de viitor si majore cu Ponta. Transmisie LIVE TEXT.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2478 seconds )