Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crin Antonescu si Victor Ponta se intalnesc la Guvern

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu si Victor Ponta se intalnesc la Guvern

Presedintele PNL, Crin Antonescu, se afla la aceasta ora la Palatul Victoria pentru o intalnire cu premierul Victor Ponta. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu si Victor Ponta s-au intalnit la Guvern

Presedintele PNL, Crin Antonescu, s-a deplasat la Palatul Victoria pentru o intalnire cu premierul Victor Ponta, pe fondul accentuarii crizei din USL.

Crin Antonescu si Victor Ponta s-au intalnit la Guvern. Ponta: Nu am decis nimic

Presedintele PNL, Crin Antonescu, s-a deplasat la Palatul Victoria pentru o intalnire cu premierul Victor Ponta, pe fondul accentuarii crizei din USL. Cele doua parti nu au ajuns la o intelegere.

Crin Antonescu a sosit la Guvern, impreuna cu Dragnea si Chitoiu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sosit la Guvern, impreuna cu liderii USL Liviu Dragnea si Daniel Chitoiu, in Palatul Victoria aflandu-se premierul Victor Ponta, relateaza Mediafax. Vom reveni cu amanunte.

UPDATE Crin Antonescu, la Guvern, impreuna cu Dragnea si Chitoiu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sosit la Guvern, impreuna cu liderii USL Liviu Dragnea si Daniel Chitoiu, in Palatul Victoria aflandu-se premierul Victor Ponta, relateaza Mediafax. 20: Liderii USL au parasit sediul Guvernului.

Premierul Victor Ponta va participa la ceremonia de instalare a noilor sefi de la Parchete

Ceremonia de instalare a noilor sefi de la Parchete va avea loc joi, la ora 10. 00, la Parchetul General. La ceremonie va participa si premierul Victor Ponta, infomreaza Mediafax. Presedintele Basescu a anuntat ca.

Antonescu: Rupererea USL este PLAUZIBILA. Liderul PNL s-a intalnit cu Ponta la Guvern. ...

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, vineri, ca la intalnirea de la Guvern cu presedintele PNL, Crin Antonescu, nu s-a decis nimic, potrivit Mediafax. De asemenea, premierul a precizat ca a cerut, miercuri, in sedinta USL, sanctionarea lui Sorin Rosca Stanescu. Potrivit unor surse politice participante la intalnirea de vineri, discutiile pe acest subiect vor fi reluate in USL luni. Crin Antonescu a parasit sediul Guvernului. Crin Antonescu a .

Antonescu: Rupererea USL, plauzibila. Liderul PNL s-a intalnit cu Ponta la Guvern.

Crin Antonescu a parasit sediul Guvernului. Crin Antonescu a ajuns la sediul Guvernului, pentru a se intalni cu presedintele PSD, Victor Ponta. La intalnire participa si Liviu Dragnea si Daniel Chitoiu. ----- Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat vineri ca ruperea Uniunii Social-Liberale este plauzibila, potrivit pesurse. ro. Am suferit o criza pe care as numi-o Criza coabitarii, in sensul prin care prin numirea lui Kovesi dupa intelegerea Ponta si Basescu si noi .

Antonescu: Rupererea USL, plauzibila. Liderul PNL se intalneste cu Ponta la Guvern.

Crin Antonescu a ajuns la sediul Guvernului, pentru a se intalni cu presedintele PSD, Victor Ponta. La intalnire participa si Liviu Dragnea si Daniel Chitoiu. ----- Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat vineri ca ruperea Uniunii Social-Liberale este plauzibila, potrivit pesurse. ro. Am suferit o criza pe care as numi-o Criza coabitarii, in sensul prin care prin numirea lui Kovesi dupa intelegerea Ponta si Basescu si noi avand o anumita pozitie s-a generat o criza pentru ca a .

Crin Antonescu: Oricine iNCALCA protocolul USL va trebui sa se DESPARTA de PNL.

Presedintele PNL Crin Antonescu i-a raspuns premierului Victor Ponta, care i-a dat liderului liberal un ultimatum in ceea ce-l priveste pe senatorul Sorin Rosca Stanescu. Antonescu a explicat ca oricine incalca articolul din protocolul USL, care stipuleaza ca membrii care ataca Uniunea sa fie dati afara din partid, trebuie sa se desparta de PNL. Ci toate astea, presedintele liberalilor a subliniat ca nici el si nici Victor Ponta nu au ajuns in situatia in care sa-si dea ultimatumuri.

Crin Antonescu: Daca ar fi fost doar declaratiile anti-Ponta, Rosca Stanescu ar fi putut fi exclus din PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a spus, joi, ca daca Sorin Rosca Stanescu ar fi avut doar declaratii indreptate impotriva premierului Victor Ponta, atunci s-ar fi putut pune problema excluderii sale din partid,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2389 seconds )