Libnet.ro
UNICEF

15:30

Crin Antonescu: Nu vreau un presedinte cu asemenea apucaturi ca ale lui Ponta. Nu vreau sa ajung sa plang dupa Basescu

B1 B1,
Crin Antonescu: Nu vreau un presedinte cu asemenea apucaturi ca ale lui Ponta. Nu vreau sa ajung sa plang dupa Basescu

Crin Antonescu a declarat, marti seara, ca premierul Victor Ponta este de o incultura crasa si considera ca liberalismul e ceva de bani. intrebat de ce nu ar trebui Victor Ponta sa fie presedinte,. continuă pe B1

Crin Antonescu: Imi voi depune demisia in fata colegilor / PNL nu revine alaturi de PSD / Europarlamentarii PNL vor trece la popularii europeni

Crin Antonescu a anuntat luni intr-o conferinta de presa ca isi va depune demisia de la sefia PNL intr-o sedinta a conducerii partidului in aceasta dupa-amiaza, dat fiind ca isi asuma esecul de a nu fi atins tinta de 20% la europarlamentarele de duminica. Antonescu a mai spus ca le va propune colegilor sai ca europarlamentarii PNL sa treaca in familia popularilor europeni PPE), pentru a evita un presedinte socialist al Comisiei Europene. Totodata, Crin Antonescu a anuntat ca nu se pune problema ca PNL sa revina in USL alaturi de PSD. Anunturile lui Crin Antonescu au fost dublate, la citeva minute, de anuntul lui Klaus Johannis ca demisioneaza si el din functia de prim-vicepresedinte al PNL.

Crin Antonescu si Klaus Iohannis si-au anuntat demisiile din fruntea PNL. Antonescu propune ca europarlamentarii PNL sa treaca la popularii europeni

Crin Antonescu si Klaus Johannis si-au anuntat luni, in conferinte de presa separate, ca isi vor demisia depune de la sefia PNL. Cei doi lideri si-au asumat esecul de a nu fi atins tinta de 20% la europarlamentarele de duminica. Antonescu a mai spus ca le va propune colegilor sai ca europarlamentarii PNL sa treaca in familia popularilor europeni PPE), pentru a evita un presedinte socialist al Comisiei Europene. Totodata, Crin Antonescu a anuntat ca nu se pune problema ca PNL sa revina in USL alaturi de PSD.

Crin Antonescu si-a prezentat demisia din functia de presedinte al PNL

UPDATE -Presedintele PNL, Crin Antonescu, si-a prezentat demisia din fruntea partidului in cadrul Sedintei Biroului Politic National, precizand ca decizia sa este irevocabila si unilaterala, dupa ce.

Alegeri europarlamentare 2014. Klaus Iohannis a demisionat din PNL. Crin Antonescu, inca nu

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis a anuntat astazi ca demisioneaza din partid dupa ce liberalii n-au scos decat 15% la alegerile europarlamentare. Crin Antonescu nu si-a anuntat demisia in fata presei, dar a lasat de inteles ca va renunta la fotoliul de presedinte astazi, in sedinta conducerii liberale. Totodata,Antonescu a anuntat ca europarlamentarii PNL vor adera la grupul PPE din Parlamentul European.

Cum desfinta in 2012 Crin Antonescu Guvernul Ungureanu: Ma tem de capacitatea sistemului de a produce ungureni si de a va regenera

La motiunea de cenzura din aprilie 2012 care a dus la demiterea guvernului Ungureanu, Crin Antonescu il desfiinta pe actulul presedinte al Fortei Civice, pe care il acuza de slugarnicie fata de Traian.

Crin Antonescu a demisionat putin din conducerea PNL

EFECT Presedintele PNL, Crin Antonescu, a demisionat ieri din fruntea partidului, dar ramane presedinte interimar pana la congres. Nu exclude sa candideze din nou.

Crin Antonescu, dupa ce Iliescu l-a facut lichea: Probabil ca anturajul prost al lui Dragnea l-a stricat

Crin Antonescu a pus pe seama anturajului lui Liviu Dragnea jignirile lansate luni la adresa sa de fostul presedinte Ion Iliescu, care l-a numit lichea, om fara substanta, chiulangiu.

Crin Antonescu si-a prezentat oficial demisia de la sefia PNL: Acesta va ramane presedinte interimar pana la Congres

Crin Antonescu si-a prezentat oficial demisia din conducerea PNL , luni, in cadrul Biroului Politic National, potrivit unor surse citate de B1 TV. Acesta le-ar fi spus si celorlalti oameni din conducerea partidului .

Cutremur in PNL dupa esecul electoral: Crin Antonescu, cu demisia pregatita. intreaga conducere ar putea demisiona

Liderul PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca rezultatul de la alegerile europarlamentare este un esec pe care si-l asuma ca presedinte al partidului si prin urmare isi va respecta promisiunea din timpul campaniei electorale de a demisiona din functie.

Calin Popescu Tariceanu: Crin Antonescu, lovit de autism

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca demisia lui Klaus Iohannis este recunoasterea implicita a unui esec. Pozitiile lui Crin Antonescu de dupa rezultatele partiale sunt ale unei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )