Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cristi Balaj a grabit finalul derby-ului Steaua-Dinamo

Online Sport Online Sport,
Cristi Balaj a grabit finalul derby-ului Steaua-Dinamo

Arbitrul Cristi Balaj s-a achitat bine de sarcini la derby-ul Steaua-Dinamo, in conditiile in care nici nu a prea avut multe faze discutabile. continuă pe Online Sport

De stiut inaintea derby-ului Steaua-Dinamo

Peste 1. 000 de jandarmi vor asigura ordinea, vineri seara, la cel mai mare derby al fotbalului romanesc, Steaua-Dinamo.

Cristi Balaj, desemnat sa arbitreze Steaua si Dinamo. Egalitate intre rivale cu el la centru

Partida dintre Steaua si Dinami, disputata pe Arena Nationala, vineri, de la ora 20. 30, va fi arbitrata de Cristi Balaj. Brigada desemnata pentru aceasta partida a fost anuntata, joi, de Comisia Centrala a Arbitrilor CCA).

Simona Halep, incerta pentru derby-ul Steaua-Dinamo

Asteptata la meciul programat vineri seara pe Arena Nationala, campioana noastra Simona Halep nu a confirmat inca prezenta la derby-ul Romaniei dintre Steaua si Dinamo.

Ultimile bilete puse in vanzare pentru derby-ul Steaua - Dinamo. Cat costa un tichet

Derby-ul Ligii 1, care se va disputa, vineri, 31 octombrie, de la ora 20. 30, va fi prima confruntare dintre Steaua si Dinamo in noul sezon. Ultimele bilete au fost scoase la vanzare la casele de la Arena Nationala.

Peste 1.000 de jandarmi vor asigura ordinea publica la derby-ul Steaua - Dinamo

Peste 1. 000 de jandarmi bucuresteni vor asigura ordinea publica si siguranta spectatorilor care vor fi prezenti la meciul de fotbal dintre echipele de fotbal Steaua Bucuresti si Dinamo Bucuresti. Acesta se va disputa vineri, de la ora 20. 30, pe Arena Nationala, in cadrul etapei a XIII-a a Ligii I.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )