Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cristi Borcea, suparat ca Messi si Ronaldo nu fac inchisoare: Au si ei probleme, dar nu li se intampla. La noi e dorinta asta de SANGE!

B1 B1,
Cristi Borcea, suparat ca Messi si Ronaldo nu fac inchisoare: Au si ei probleme, dar nu li se intampla. La noi e dorinta asta de SANGE!

Cristian Borcea a vorbit luni, dupa ce a fost eliberat conditionat, despre conditiile pe care le-a avut in cei patru ani de detentie. Fostul actionar al lui Dinamo s-a plans ca avea apa calda doar de. continuă pe B1

Cristi Borcea iese din inchisoare! Ce planuri are fostul dinamovist

Cristi Borcea iese din inchisoare. Magistratii Tribunalului Ilfov au decis, luni, eliberarea conditionata a fostului actionar al FC Dinamo. Borcea a mai cerut eliberarea conditionata in doua randuri, dar.

Cele mai tari glume, dupa eliberarea lui Cristi Borcea. Nu se uita la reclamele pentru prezervative fiindca...

Au aparut deja cele mai tari glume, dupa eliberarea lui Cristi Borcea din Penitenciarul Jilava, care a avut loc luni, 2 iulie. Astfel, jurnalista Mara Banica a postat un mesaj, in mediul online, imediat dupa ce .

Moment emotionant pentru Cristi Borcea. Ce s-a intamplat la scurt timp dupa eliberarea sa. Oamenii au ramas fara cuvinte - FOTO

Cristi Borcea a fost eliberat luni din inchsioare. Dupa ce a parasit penitenciarul, afaceristul a ajuns acasa la familia sa, iar momentul a fost imortalizat printr-o poza care a emotionat pe toti.

Cristi Borcea, petrecere in club dupa eliberare

Cristi Borcea va merge in club pentru a petrece eliberarea din penitenciar, dupa patru ani si jumatate. Un club bucurestean anunta evenimentul care va avea loc asta seara la ora 20. Este vorba de.

Gigi Becali, prima reactie dupa ce magistratii au decis eliberarea conditionata a lui Cristi Borcea: E distrus dupa patru ani si jumatate. Vrea sa mearga la psiholog

Gigi Becali a avut o prima reactie dupa ce magistratii au decis eliberarea conditionata a lui Cristi Borcea. Ei trebuie sa faca demersuri urgente pentru scoaterea lui din puscarie. El se duce la militie .

Fostul finantator al clubului Dinamo Cristi Borcea va fi eliberat

Tribunalul Ilfov a decis luni eliberarea conditionata din inchisoare a fostului finantator al clubului Dinamo Cristian Borcea, informeaza Digi 24.

Fostul finantator al clubului Dinamo Cristi Borcea va fi eliberat conditionat

Tribunalul Ilfov a decis luni eliberarea conditionata din inchisoare a fostului finantator al clubului Dinamo Cristian Borcea, informeaza Digi 24.

Valentina Pelinel si Cristi Borcea, prima fotografie alaturi de fiul lor. Iubire, implinire, familie, recunostinta, un nou inceput

Valentina Pelinel a publicat, in urma cu putin timp, o fotografie alaturi de Cristian Borcea si fiul lor. Fostul actionar de la Dinamo a fost eliberat in cursul zilei de astazi din Penitenciarul Jilava,.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )