Libnet.ro
UNICEF

21:00

Fostul finantator al clubului Dinamo Cristi Borcea va fi eliberat conditionat

Hotnews Hotnews,
 Fostul finantator al clubului Dinamo Cristi Borcea va fi eliberat conditionat

Tribunalul Ilfov a decis luni eliberarea conditionata din inchisoare a fostului finantator al clubului Dinamo Cristian Borcea, informeaza Digi 24. continuă pe Hotnews

Fostul finantator al clubului Dinamo Cristi Borcea va fi eliberat

Tribunalul Ilfov a decis luni eliberarea conditionata din inchisoare a fostului finantator al clubului Dinamo Cristian Borcea, informeaza Digi 24.

Fostul actionar al Dinamo Cristian Borcea ar putea afla astazi daca va fi eliberat conditionat

Magistratii Tribunalului Ilfov ar urma sa decida luni daca fostul actionar de la Dinamo Cristian Borcea, condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare in dosarul Transferurilor de jucatori, ramane in inchisoare. Pana acum, instanta i-a respins de doua ori cererea de liberare conditionata.

Cristian Borcea va fi eliberat conditionat

Magistratii Tribunalului Ilfov a dispus, astazi, eliberarera conditionata a fostului actionar al Dinamo Cristian Borcea. Magistratii au admis contestatia acestuia la sentinta din luna mai a Judecatoriei Sectorului 4 Bucuresti care a respins cererea, relateaza News. ro.

Cristi Borcea, suparat ca Messi si Ronaldo nu fac inchisoare: Au si ei probleme, dar nu li se intampla. La noi e dorinta asta de SANGE!

Cristian Borcea a vorbit luni, dupa ce a fost eliberat conditionat, despre conditiile pe care le-a avut in cei patru ani de detentie. Fostul actionar al lui Dinamo s-a plans ca avea apa calda doar de.

Cristian Borcea, la iesirea din nchisoare: Trebuie sa merg cel putin o luna la psihiatrie

Fostul finantator al clubului Dinamo, Cristian Borcea, a spus luni, la iesirea din Penitenciarul Jilava, acolo unde a fost incarcerat din luna martie a anului 2014, ca trebuie sa mearga cel putin o luna la psihiatrie, pentru a trece peste urmele lasate de perioada de carcera.

Valentina Pelinel si Cristi Borcea, prima fotografie alaturi de fiul lor. Iubire, implinire, familie, recunostinta, un nou inceput

Valentina Pelinel a publicat, in urma cu putin timp, o fotografie alaturi de Cristian Borcea si fiul lor. Fostul actionar de la Dinamo a fost eliberat in cursul zilei de astazi din Penitenciarul Jilava,.

Cristi Borcea iese din inchisoare! Ce planuri are fostul dinamovist

Cristi Borcea iese din inchisoare. Magistratii Tribunalului Ilfov au decis, luni, eliberarea conditionata a fostului actionar al FC Dinamo. Borcea a mai cerut eliberarea conditionata in doua randuri, dar.

Cristian Borcea va fi eliberat conditionat

Magistratii Tribunalului Ilfov sunt asteptati sa decida, luni, asupra cererii de eliberare conditionata formulata de Cristian Borcea. Pana acum, instanta i-a respins de doua ori cererea de liberare.

Moment emotionant pentru Cristi Borcea. Ce s-a intamplat la scurt timp dupa eliberarea sa. Oamenii au ramas fara cuvinte - FOTO

Cristi Borcea a fost eliberat luni din inchsioare. Dupa ce a parasit penitenciarul, afaceristul a ajuns acasa la familia sa, iar momentul a fost imortalizat printr-o poza care a emotionat pe toti.

Cele mai tari glume, dupa eliberarea lui Cristi Borcea. Nu se uita la reclamele pentru prezervative fiindca...

Au aparut deja cele mai tari glume, dupa eliberarea lui Cristi Borcea din Penitenciarul Jilava, care a avut loc luni, 2 iulie. Astfel, jurnalista Mara Banica a postat un mesaj, in mediul online, imediat dupa ce .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )