Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cristi Borcea, transportat din nou la spital

B1 B1,
Cristi Borcea, transportat din nou la spital

Cristian Borcea, condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare in dosarul transferurilor de jucatori, a ajuns din nou la spital, marti, de data aceasta pentru un control oftalmologic, transmite Mediafax. El a. continuă pe B1

Cristi Borcea a scapat de puscarie pentru cateva ore: si-a facut un consult la ochi

Omul de afaceri Cristian Borcea, condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare in dosarul transferurilor de jucatori si incarcerat la Penitenciarul Poarta-Alba, a ajuns din nou la spital, marti, de data aceasta pentru un control oftalmologic.

Cristi Borcea, dus de la penitenciar la Spitalul Militar

Cristian Borcea a fost dus, marti, de la Penitenciarul Poarta Alba unde este incarcerat, la Spitalul militar Constanta, pentru un control oftalmologic de rutina, precizeaza gsp. ro.

Cristi Borcea este obligat sa faca un test de paternitate: O fosta iubita de-a lui sustine ca omul de afaceri este tatal fetitei sale

Cristi Borcea va fi obligat sa faca un test de paternitate. Instanta a decis sa dea curs cererii facute de o fosta iubita a lui Borcea, avocata Simona Voiculescu. Femeia sustine ca are o fetita cu omul de.

Star Matinal, de la Antena Stars, s-a clasat, din nou, pe podiumul audientelor

Ieri, Star Matinal, cel mai nonconformist matinal de pe piata, a urcat, din nou, pe cea de-a treia treapta a podiumului audientelor. Astfel, in randul publicului comercial, Antena Stars, post tv.

Pilotii, inginerii de zbor si stewardesele vor primi din nou pensie speciala

Pilotii, inginerii de zbor si stewardesele vor primi, din nou, pensie speciala. Asa a decis plenul Camerei Deputatilor. Beneficiari sunt 1. 200 de aviatori ale caror pensii speciale au fost reduse in 2010. Pensia.

Kievul si separatistii se acuza din nou de iNCALCAREA armistitiului in estul Ucrainei

Ministerul ucrainean al Apararii a acuzat din nou separatistii prorusi de incalcarea armistitiului in mai multe localitati din estul Ucrainei, relateaza agentia Ukrinform, in pagina electronica, potrivit.

Familia regala se mareste! Ducesa de Cambridge este din nou insarcinata

Familia regala britanica se mareste. Anuntul mult asteptat a aparut: Ducesa de Cambridge este din nou insarcinata.

Basescu si Capatana, din nou in fata instantei. Ce vor sa verifice magistratii in cazul celor doi

Mircea Basescu si Marian Capatana ajung din nou in fata instantei. De data aceasta nu este vorba de vreo cerere din partea lor, ci se verifica legalitatea masurilor preventive. Magistratii Curtii de Apel.

Caru' cu vedete: Tragedie! Sotul lui Celine Dion a ramas fara limba; Amanta secreta a inceput razboiul cu Cristi Borcea; Doliu in lumea filmului! O mare actrita s-a stins din viata

Actorului Tom Cruise i-a picat cu tronc o actrita cu 20 de ani mai tanara. Actorul Tom Cruise, 51 de ani, incearca sa-si refaca viata sentimentala alaturi de o tanara colega de breasla. Potrivit National Enquirer, acesta a inceput o relatie. Thalia, 20. 000 $ pentru inca o telenovela. Thalia este considerata una dintre cele mai de succes actrite de telenovele din intreaga lume. Desi a renuntat din 1999 la actorie, acum e ofertata cu bani grei sa se reintoarca pe.

Guvernul Ponta avertizat din nou. Coruptia submineaza economiile, democratiile si securitatea din regiune

Hoyt Yee: in SUA, stim asta din propria experienta, din propria noastra istorie. Luptam in fiecare zi pentru a ne ridica la cuvintele imortalizate in Declaratia de Independenta, ca toti oamenii sunt egali si prin urmare toti americani au dreptul sa fie protejati in mod egal de lege, a spus Yee, adaugand ca si in Constitutia Romaniei scrie ca aceasta tara este guvernata de statul de drept, in care demnitatea umana, drepturile si libertatile cetatenilor, justitia si pluralismul politic reprezinta valori supreme.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,5537 seconds )