Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cristian Boureanu a contestat arestarea preventiva

Antena3 Antena3,
Cristian Boureanu a contestat arestarea preventiva

Cristian Boureanu a depus contestatie la arestarea preventiva prin avocatul sau. Fostul deputat Cristian Boureanu a fost arestat pentru 30 de zile dupa scandalul din trafic cu politistii de la. continuă pe Antena3

Cristian Boureanu, arestat preventiv

Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au decis, in aceasta dimineata, arestarea preventiva pentru 30 de zile a fostului deputat Cristian Boureanu in dosarul in care este acuzat de ultraj.

Cristian Boureanu a fost arestat preventiv in dosarul de ultraj

Judecatoria Sectorului 1 a decis arestarea preventiva a lui Cristian Boureanu in dosarul in care este acuzat de ultraj, dupa ce ar fi agresat un politist rutier. Decizia nu este definitiva, precizeaza.

Fostul deputat Cristian Boureanu, acuzat de ultraj dupa ce a insultat si lovit politisti, a fost retinut

Fostul deputat Cristian Boureanu, implicat intr-un incident cu un echipaj de la Politia Rutiera, a fost retinut, in noaptea de vineri spre sambata, sub acuzatia de ultraj, urmand sa fie dus la instanta cu propunerea de arestare preventiva. El a invocat.

Fostul deputat Cristian Boureanu, acuzat de ultraj dupa ce a insultat si lovit politisti, a fost retinut

Fostul deputat Cristian Boureanu, implicat intr-un incident cu un echipaj de la Politia Rutiera, a fost retinut, in noaptea de vineri spre sambata, sub acuzatia de ultraj, urmand sa fie dus la instanta cu propunerea de arestare preventiva, scrie news. ro.

VIDEO! Cine este politistul lovit de Cristian Boureanu! Agentul vorbea linistit cu fostul politician cand dintr-o data Boureanu a ridicat genunchiul si l-a lovit

Fostul deputat Cristian Boureanu a facut scandal in trafic cu politistii de la Rutiera. Boureanu i-a injurat pe politisti, i-a amenintat si l-a lovit pe unul dintre ei. Acesta s-a ales cu dosar penal.

Cristian Boureanu este la un pas de arest. Ce a declarat fosta sa sotie

Cristian Boureanu este la un pas de arest dupa ce a lovit un politist. Fosta sotie a lui Cristian Boureanu, Irina Boureanu, a spus, in exclusivitate pentru Antena 3: Nu vreau sa comentez, pentru ca.

VIDEO. Fostul deputat Cristian Boureanu este acuzat de ultraj dupa ce ar fi lovit un politist. Scandalul a inceput dupa ce masina lui Boureanu a fost oprita in trafic

Fostul deputat Cristian Boureanu a avut un scandal in trafic cu politistii de la Rutiera.

Vestea care a venit ca un soc pentru Cristian Boureanu in aceasta dimineata

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost arestat pentru 30 de zile dupa scandalul cu politistii. Boureanu a fost audiat timp de opt ore dupa ce a lovit un politist si i-a prins mana in usa masinii.

30 de zile de arest preventiv pentru fostul deputat Cristian Boureanu, acuzat ca ar fi lovit un agent de politie

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat ca ar fi lovit un agent de politie. Cristian Boureanu a fost audiat timp de peste opt ore, in prezenta unui procuror, la sediul Brigazii Rutiere din Capitala, iar la ora 00. 30 pe numele acestuia a fost emisa initial o ordonanta de retinere pentru ultraj.

Cristian Boureanu a fost arestat pentru 30 de zile dupa ce a lovit un politist

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost arestat pentru 30 de zile dupa scandalul cu politistii. Boureanu a fost audiat timp de opt ore dupa ce a lovit un politist si i-a prins mana in usa masinii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )