Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristian Boureanu a fost arestat pentru 30 de zile dupa ce a lovit un politist

Antena3 Antena3,
Cristian Boureanu a fost arestat pentru 30 de zile dupa ce a lovit un politist

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost arestat pentru 30 de zile dupa scandalul cu politistii. Boureanu a fost audiat timp de opt ore dupa ce a lovit un politist si i-a prins mana in usa masinii. continuă pe Antena3

Cristian Boureanu a contestat arestarea preventiva

Cristian Boureanu a depus contestatie la arestarea preventiva prin avocatul sau. Fostul deputat Cristian Boureanu a fost arestat pentru 30 de zile dupa scandalul din trafic cu politistii de la.

Vestea care a venit ca un soc pentru Cristian Boureanu in aceasta dimineata

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost arestat pentru 30 de zile dupa scandalul cu politistii. Boureanu a fost audiat timp de opt ore dupa ce a lovit un politist si i-a prins mana in usa masinii.

Cristian Boureanu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Fostul deputat Cristian Boureanu, implicat intr-un incident cu un echipaj de la Politia Rutiera, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sambata dimineata, sub acuzatia de ultraj, dupa mai multe ore de audieri, transmite News. ro.

Cristian Boureanu a fost arestat preventiv in dosarul de ultraj

Judecatoria Sectorului 1 a decis arestarea preventiva a lui Cristian Boureanu in dosarul in care este acuzat de ultraj, dupa ce ar fi agresat un politist rutier. Decizia nu este definitiva, precizeaza.

Cristian Boureanu va fi dus la Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 1, dupa ce s-a ales cu dosar penal pentru ultraj

Cristian Boureanu este la un pas de arest dupa ce a lovit un politist in aceasta noapte. Acum, fostul deputat este in spital dar va fi dus la Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 1. Fostul.

Cristian Boureanu, arestat preventiv

Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au decis, in aceasta dimineata, arestarea preventiva pentru 30 de zile a fostului deputat Cristian Boureanu in dosarul in care este acuzat de ultraj.

VIDEO. Fostul deputat Cristian Boureanu este acuzat de ultraj dupa ce ar fi lovit un politist. Presedintele Sindicatului politistilor: Prieteni din anturajul lui ar incerca sa impiedice masurile de retinere

Fostul deputat Cristian Boureanu a avut un scandal in trafic cu politistii de la Rutiera.

VIDEO Spitalul Floreasca: Cristian Boureanu a fost externat

Fostul deputat Cristian Boureanu, care a ajuns la Spitalul Floreasca din Capitala in urma unui incident cu un echipaj de la Politia Rutiera, a fost externat vineri dupa-amiaza. El avea un traumatism cranio-cerebral si o fractura de sinus maxilar,declarase pentru News. ro purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, medicul Bogdan Oprita.

Tipete din rezerva in care este internat Cristian Boureanu! Fostul politician, la spital dupa un scandal in trafic cu politistii de la Rutiera

Fostul deputat Cristian Boureanu a ajuns la Spitalul Floreasca, dupa cea facut scandal in trafic cu politistii de la Rutiera. Boureanu i-a injurat pe politisti, i-a amenintat si l-a lovit.

Cristian Boureanu, cunoscut pentru iesirile sale violente. Imagini socante cu momentul in care isi taraste fiica pe asfalt

Cristian Boureanu este celebru pentru iesirile sale violente. in urma cu aproape un an, in septembrie 2016, fostul parlamentar a ajuns din nou la politie ca sa dea declaratii dupa ce ar fi luat-o cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )