Libnet.ro
UNICEF

23:00

Vestea care a venit ca un soc pentru Cristian Boureanu in aceasta dimineata

Antena3 Antena3,
Vestea care a venit ca un soc pentru Cristian Boureanu in aceasta dimineata

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost arestat pentru 30 de zile dupa scandalul cu politistii. Boureanu a fost audiat timp de opt ore dupa ce a lovit un politist si i-a prins mana in usa masinii. continuă pe Antena3

Marian Godina prezinta imagini in care POLITISTUL lovit de Cristian Boureanu iI DA acestuia UN PUMN! (VIDEO)

Politistul Marian Godina a postat pe contul sau de Facebook imagini in care politistul lovit de Cristian Boureanu riposteaza si ii da acestuia un pumn, comentariul lui Godina fiind ca reactia.

Cristi Brancu, despre scandalul in care a fost implicat Cristian Boureanu: I-as recomanda o consiliere psihologica

Cristi Brancu a vorbit in emisiunea Esential, de la Antena 3, despre scandalul din trafic in care a fost implicat Cristian Boureanu. Fostul deputat i-a injurat pe politisti, i-a.

Se cere mandat de retinere pentru 24 de ore pentru Cristian Boureanu: Fostul deputat a fost externat si condus in fata procurorilor (VIDEO)

Probleme pentru fostul deputat Cristian Boureanu! Acesta a fost externat de la Spitalul de Urgenta Floreasca si imediat a fost preluat de politisti si condus in fata procurorilor unde se va propune.

Cristian Boureanu va fi cercetat pentru lovirea unui politist. in ce alte scandaluri a fost implicat fostul deputat

Fostul deputat Cristian Boureanu va fi audiat la Politie, vineri, fiind cercetat in dosarul in care este acuzat de ultraj fata de un agent de la Politia Rutiera. Incidentul produs in noaptea de joi spre vineri este cel mai recent scandal dintre cele in care a fost implicat Cristian Boureanu.

Fostul deputat Cristian Boureanu nu este la prima altercatie: Anul trecut, si fiica lui l-a acuzat ca a lovit-o, iar in 2015, s-a batut intr-un club pe litoral

Fostul deputat Cristian Boureanu va fi audiat la Politie, vineri, fiind cercetat in dosarul in care este acuzat de ultraj fata de un agent de la Politia Rutiera. Incidentul produs in noaptea de joi spre vineri este cel mai recent scandal dintre cele in care a fost implicat Cristian Boureanu.

Ce a facut Cristian Boureanu inainte de scandalul cu politistii de la Rutiera

Pana la scandalul cu politistii, ziua de ieri parea una extrem de buna pentru Cristian Boureanu. Dupa ce si-a petrecut dupa amiaza in compania fiicei sale, Ioana, fostul politician si-a scos.

Cristian Boureanu, arestat preventiv

Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au decis, in aceasta dimineata, arestarea preventiva pentru 30 de zile a fostului deputat Cristian Boureanu in dosarul in care este acuzat de ultraj.

Cristian Boureanu va fi dus la Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 1, dupa ce s-a ales cu dosar penal pentru ultraj

Cristian Boureanu este la un pas de arest dupa ce a lovit un politist in aceasta noapte. Acum, fostul deputat este in spital dar va fi dus la Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 1. Fostul.

30 de zile de arest preventiv pentru fostul deputat Cristian Boureanu, acuzat ca ar fi lovit un agent de politie

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat ca ar fi lovit un agent de politie. Cristian Boureanu a fost audiat timp de peste opt ore, in prezenta unui procuror, la sediul Brigazii Rutiere din Capitala, iar la ora 00. 30 pe numele acestuia a fost emisa initial o ordonanta de retinere pentru ultraj.

Cristian Boureanu este la un pas de arest. Ce a declarat fosta sa sotie

Cristian Boureanu este la un pas de arest dupa ce a lovit un politist. Fosta sotie a lui Cristian Boureanu, Irina Boureanu, a spus, in exclusivitate pentru Antena 3: Nu vreau sa comentez, pentru ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2533 seconds )