Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cristian Boureanu a fost arestat preventiv in dosarul de ultraj

B1 B1,
Cristian Boureanu a fost arestat preventiv in dosarul de ultraj

Judecatoria Sectorului 1 a decis arestarea preventiva a lui Cristian Boureanu in dosarul in care este acuzat de ultraj, dupa ce ar fi agresat un politist rutier. Decizia nu este definitiva, precizeaza. continuă pe B1

Cristian Boureanu, arestat preventiv pentru ultraj

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost arestat preventiv, in noaptea de vineri spre sambata, pentru ultraj, potrivit unei decizii a Judecatoriei Sectorului 1.

Cristian Boureanu a fost arestat pentru 30 de zile dupa ce a lovit un politist

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost arestat pentru 30 de zile dupa scandalul cu politistii. Boureanu a fost audiat timp de opt ore dupa ce a lovit un politist si i-a prins mana in usa masinii.

Cristian Boureanu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Fostul deputat Cristian Boureanu, implicat intr-un incident cu un echipaj de la Politia Rutiera, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sambata dimineata, sub acuzatia de ultraj, dupa mai multe ore de audieri, transmite News. ro.

30 de zile de arest preventiv pentru fostul deputat Cristian Boureanu, acuzat ca ar fi lovit un agent de politie

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat ca ar fi lovit un agent de politie. Cristian Boureanu a fost audiat timp de peste opt ore, in prezenta unui procuror, la sediul Brigazii Rutiere din Capitala, iar la ora 00. 30 pe numele acestuia a fost emisa initial o ordonanta de retinere pentru ultraj.

VIDEO Spitalul Floreasca: Cristian Boureanu a fost externat

Fostul deputat Cristian Boureanu, care a ajuns la Spitalul Floreasca din Capitala in urma unui incident cu un echipaj de la Politia Rutiera, a fost externat vineri dupa-amiaza. El avea un traumatism cranio-cerebral si o fractura de sinus maxilar,declarase pentru News. ro purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, medicul Bogdan Oprita.

Cristian Boureanu, arestat preventiv

Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au decis, in aceasta dimineata, arestarea preventiva pentru 30 de zile a fostului deputat Cristian Boureanu in dosarul in care este acuzat de ultraj.

Cristian Boureanu va fi dus la Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 1, dupa ce s-a ales cu dosar penal pentru ultraj

Cristian Boureanu este la un pas de arest dupa ce a lovit un politist in aceasta noapte. Acum, fostul deputat este in spital dar va fi dus la Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 1. Fostul.

Cristian Boureanu va fi cercetat pentru lovirea unui politist. in ce alte scandaluri a fost implicat fostul deputat

Fostul deputat Cristian Boureanu va fi audiat la Politie, vineri, fiind cercetat in dosarul in care este acuzat de ultraj fata de un agent de la Politia Rutiera. Incidentul produs in noaptea de joi spre vineri este cel mai recent scandal dintre cele in care a fost implicat Cristian Boureanu.

Fostul deputat Cristian Boureanu nu este la prima altercatie: Anul trecut, si fiica lui l-a acuzat ca a lovit-o, iar in 2015, s-a batut intr-un club pe litoral

Fostul deputat Cristian Boureanu va fi audiat la Politie, vineri, fiind cercetat in dosarul in care este acuzat de ultraj fata de un agent de la Politia Rutiera. Incidentul produs in noaptea de joi spre vineri este cel mai recent scandal dintre cele in care a fost implicat Cristian Boureanu.

VIDEO. Fostul deputat Cristian Boureanu este acuzat de ultraj dupa ce ar fi lovit un politist. Scandalul a inceput dupa ce masina lui Boureanu a fost oprita in trafic

Fostul deputat Cristian Boureanu a avut un scandal in trafic cu politistii de la Rutiera.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )