Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cristian Diaconescu sustine ca nu se poate realiza o unitate a dreptei cu grupuri, partide cu o situatie politica incerta

Hotnews Hotnews,
 Cristian Diaconescu sustine ca nu se poate realiza o unitate a dreptei cu grupuri, partide cu o situatie politica incerta

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Cristian Diaconescu, a declarat sambata, la Baile Tusnad, ca ideea de unitate a dreptei este logica, dar ca, deocamdata, nu se poate realiza cu o serie de grupuri, politicieni, partide cu o situatie politica incerta, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Cristian Diaconescu: Nu exista unitate, cel putin cu presedintele unui partid care astazi zgarie usa la Angela Merkel

Cristian Diaconescu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, a declarat, sambata, la Baile Tusnad, ca unitatea dreptei este un lucru normal, dar nu cu PDL-PNL ca principal vector, afirmand ca nu se poate realiza o unitate cu grupuri, politicieni, partide cu o situatie politica incerta.

Cristian Diaconescu: Un presedinte nepregatit sau rau intentionat ar putea crea mari probleme Romaniei

Un presedinte nepregatit sau un presedinte rau intentionat ajuns accidental la Palatul Cotroceni ar putea crea mari probleme tarii si cetatenilor acesteia, a declarat, sambata, Cristian Diaconescu,.

Cristian Diaconescu, lui Viktor Orban: Nu partea romana a initiat gesturi care sa lezeze Ungaria

Candidatul PMP la prezidentiale Cristian Diaconescu a reactionat, sambata, la Baile Tusnad, la declaratiile premierului ungar Viktor Orban, afirmand ca nu partea romana a fost cea care sa initieze vreun gest care sa lezeze demnitatea statului ungar si ca initiativa a venit de la Budapesta.

Cristian Diaconescu: Daca nu intru in turul doi la prezidentiale, probabil ca nu ma mai duc la vot

Candidatul PMP la prezidentiale, Cristian Diaconescu, spune ca daca nu va intra in turul doi al alegerilor, probabil nu va merge la vot ca cetatean. Nu stiu, probabil ca nu. Stiu cat ne-a costat ca tara.

Cristian Diaconescu: Daca nu intru in turul doi la prezidentiale, probabil ca nu ma duc la vot

Cristian Diaconescu, prezidentiabilul PMP, a declarat astazi ca daca nu se va afla printre finalistii alegerilor prezidentiale, cel mai probabil, nu se va prezenta la vot in turul II al alegerilor din toamna.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )