Libnet.ro
UNICEF

00:06

Cristian Mungiu - cea mai mare finantare la concursul de proiecte CNC, de 1.910.000 lei. Lista completa a proiectelor alese pentru finantare

Hotnews Hotnews,
 Cristian Mungiu - cea mai mare finantare la concursul de proiecte CNC, de 1.910.000 lei. Lista completa a proiectelor alese pentru finantare

Cineastul Cristian Mungiu a obtinut cea mai mare finantare, de 1. 000 lei, la cea mai recenta editie a concursului de proiecte cinematografice organizat de Centrul National al Cinematografiei CNC), pentru titlul Fotografii de familie, potrivit Mediafax. Pe locul al doilea in topul finantarilor la sesiunea a II-a de concurs a CNC pe 2014 s-a clasat proiectul cinematografic Povestea iubirii, de Radu Mihaileanu, producator Libra Film Productions). continuă pe Hotnews

Regizorul Cristian Mungiu - cea mai mare finantare la concursul de proiecte CNC

Cineastul Cristian Mungiu a obtinut cea mai mare finantare, de 1. 000 lei, la cea mai recenta editie a concursului de proiecte cinematografice organizat de Centrul National al Cinematografiei CNC), pentru titlul Fotografii de familie .

Cea mai mare indemnizatie de somaj din 2014: 7.103 lei

Un fost director general de la o societate comerciala din Bucuresti a primit anul trecut cea mai mare indemnizatie de somaj. Acesta a incasat, ca somer, 7. 103 lei, arata Agentia Nationala pentru Ocuparea.

Pasajul subteran de la Piata Sudului - Cel mai mare proiect rutier din sudul Capitalei

Pasajul rutier subteran de la Piata Sudului are ca scop fluidizarea circulatiei in intersectia Calea Vacaresti, Sos. Oltenitei, str. Nitu Vasile si pe inelul principal de circulatie al orasului. Pasajul are o lungime de circa 356 metri, si se realizeaza pe directia Calea Vacaresti-Str. Nitu Vasile. In plus, se vor construi patru pasaje pietonale care vor conecta statia de metrou cu cea de tramvai, iar trecerile de pietoni de la suprafata se vor desfiinta. Valoarea totala a proiectului este de 127. 2 milioane de lei aprox. 28,6 mil. euro), in proportie de 70% fiind realizat cu fonduri europene nerambursabile. Potrivit autoritatilor, dupa darea in folosinta, pasajul va reduce timpii de asteptare in trafic, in zona respectiva, cu aproximativ 74%. Acesta este cel mai mare proiect de infrastructura cu fonduri UE din Bucuresti, realizat prin Programul Operational Regional 2007-2013, insa asta inseamna ca pentru a nu pierde fondurile europene, proiectul trebuie finalizat pana la 31 decembrie 2015. Cea mai recenta actualizare cu informatii: 6 martie 2015.

Sebastian Lazaroiu, despre Codul electoral: Cred ca se pregateste cea mai urata inselatorie din ultimii 25 de ani

Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu a lansat un avertisment fara precedent legat de intentiile ascunse ale PSD si PNL in elaborarea Codului electoral. Cred ca se pregateste cea mai urata.

Cea mai veche retea de librarii din Romania implineste 65 de ani

Compania de Librarii Bucuresti CLB), cea mai importanta retea de librarii fondata inainte de 1989, care a supravietuit cu succes dupa Revolutie, detine in prezent 46 de spatii comerciale in Capitala. Anul acesta, compania implineste 65 de ani de la infiintare.

Selectia Nationala Eurovision 2015, cea mai buna gala de pana acum?

Selectia Nationala Eurovision 2015, ce va fi transmisa live in aceasta seara, are toate sansele sa devina cea mai buna manifestare de acest gen de pana acum. Show-ul va avea loc in Sala Polivalenta din Craiova, iar cifrele sunt impresionante.

Cea mai lunga strada din Romania. Cum a ajuns strada Petrolistilor din Ticleni sa aiba 18 kilometri

Strada Petrolistilor, din orasul gorjean Ticleni, este cea mai lunga din Romania. Are 18 de kilometri si de-a lungul ei locuieste mai mult de jumatate din populatia localitatii, care numara in total aproximativ 5. 000 de suflete.

Cea mai lunga strada din Romania. Cum a ajuns strada Petrolistilor din Ticleni sa aiba 18 kilometri si sa gazduiasca jumatate din populatia orasului

Strada Petrolistilor, din orasul gorjean Ticleni, este cea mai lunga din Romania. Are 18 de kilometri si de-a lungul ei locuieste mai mult de jumatate din populatia localitatii, care numara in total aproximativ 5. 000 de suflete.

Universiada 2021. Romania ar putea gazdui pentru a doua oara cea mai importanta competitie sportiva dupa Jocurile Olimpice

Romania isi lanseaza, marti, candidatura pentru desfasurarea Universiadei de Vara 2021, cea mai importanta competitie sportiva, dupa Jocurile Olimpice. Tara noastra a mai gazduit evenimentul si in 1981. Initiativa este sustinuta de presedintele Klaus Iohannis si de legende ale sportului romanesc, precum Nadia Comaneci, Andreea Raducan si Mihai Covaliu.

CRONICA TEATRU Cine e cea mai puternica? Sotia sau amanta? Un spectacol dupa Strindberg, la Comedie

De ziua indragostitilor, la Teatrul de Comedie s-a jucat premiera Cea mai puternica, dupa August Strindberg, despre doua femei care iubesc acelasi barbat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )