Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cristian Mungiu si filmul sau Dupa dealuri au fost elogiati in Le Figaro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cristian Mungiu si filmul sau Dupa dealuri au fost elogiati in Le Figaro

Cineastul roman Cristian Mungiu continua sa ii entuziasmeze si sa ii seduca prin opera lui cinematografica pe criticii de film din Franta, iar cel mai recent lungmetraj al sau, Dupa dealuri, a fost elogiat intr-o cronica publicata pe. continuă pe Wall-Street Ro

Le Monde: Cristian Mungiu EXORCIZEAZA Romania.

Sub titluri ca Dupa dealuri: Cristian Mungiu exorcizeaza Romania, Cristian Mungiu, un geniu al Carpatilor Le Figaro), Exorcism in stil romanesc 20minutes) sau Cristian Mungiu ofera o anumita idee despre cinema La Croix), presa franceza scrie in termeni elogiosi despre cel mai recent film al regizorului Cristian Mungiu, Dupa dealuri, informeaza Agerpres. Pelicula a castigat la ultima editie a Festivalului de la Cannes premiul pentru scenariu. In 2005, la manastirea Tanacu, in .

Regizorul Cristian Mungiu prezinta Dupa dealuri, la Timisoara

Pproiectia filmului Dupa dealuri va avea loc marti, 20 noiembrie, in sala Capitol a Filarmonicii din Timisoara, de la ora 19. 00, in prezenta regizorului Cristian Mungiu.

Cristian Mungiu, cel mai in voga regizor roman: Anul acesta nu aduc Oscarul. Nu e un film pe gustul americanilor

Cristian Mungiu a venit la Timisoara, pentru promovarea ultimului sau film, Dupa dealuri. Desi Sala Capitol a fost arhiplina, conditiile de vizionare nu s-au ridicat la nivelul filmului .

Le Figaro: Cristian Mungiu, un geniu al Carpatilor

Cristian Mungiu exorcizeaza Romania Le Monde), Cristian Mungiu - un geniu al Carpatilor Le Figaro) sau Cristian Mungiu ofera o anumita idee despre cinema La Croix) - presa franceza scrie in termeni.

Le Figaro: Cristian Mungiu, un geniu al Carpatilor

La cei 44 de ani ai sai, Cristian Mungiu se impune ca un mare cineast, un adevarat copil de geniu, scrie Le Figaro, intr-un articol elogios la adresa regizorului roman. Fiecare film al lui Cristian Mungiu este.

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )