Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cristian Popescu Piedone a fost retinut de DNA

Antena3 Antena3,
Cristian Popescu Piedone a fost retinut de DNA

Cristian Popescu Piedone a fost dus cu mascatii la DNA. Directia Nationala Anticoruptie DNA) ancheteaza modalitatea de emitere a autorizatiei de functionare eliberata de primarul sectorului 4 Bucuresti,. continuă pe Antena3

Fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone, adus la DNA

Fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost adus, vineri, la DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care se fac cercetari pentru abuz in serviciu legat de emiterea autorizatiei de functionare a clubului Colectiv, unde au murit 32 de.

USB: Mandatul primarului Cristian Popescu Piedone a fost presarat cu ilegalitati

Uniunea Salvati Bucurestiul considera ca mandatul primarului demisionar al Sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a fost presarat cu ilegalitati, multe dintre ele cenzurate de instantele judecatoresti, insa presiunea publica a fost singura capabila sa-l determine sa faca pasul inapoi, potrivit unui comunicat de presa USB.

Cristian Popescu-Piedone, urmarit penal pentru abuz in serviciu si fals intelectual

ACTUALIZARE 20:26 Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone este urmarit penal pentru abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, si fals intelectual, anunta Directia Nationala Anticoruptie. *ACTUALIZARE 16:16 Piedone, adus cu mandat la DNA *ACTUALIZARE 15:04 Parchetul General a finalizat cercetarea la locul incendiului *ACTUALIZARE 14:45 Perchezitii la firma de artificii implicata in incendiul de la clubul Colectiv *ACTUALIZARE 14:25 Procurorii militari ai DNA ridica documente de la ISU *ACTUALIZARE 13:16 DNA ridica documente de la Registrul Comertului *ACTUALIZARE 10:00 Procurorii DNA ridica documente de la Primaria Sectorului 4 in dosarul Colectiv.

Cristian Popescu Piedone si-a dat demisia din functia de primar al sectorului 4. Cum semneaza demisia: Cristian Popescu - Piedone, de profesie om

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone a anuntat ca isi da demisia, dupa ce peste 25. 000 de oameni au cerut in strada acest lucru ca urmare a tragediei din Clubul Colectiv. Piedone spune ca isi asuma vina morala, cat despre cea legala, si va lasa Justitia sa isi spuna cuvantul. Piedone semneaza demisia: Cristian Popescu - Piedone, de profesie om.

Cristian Popescu Piedone, primele declaratii dupa demisie

Cristian Popescu Piedone a facut, miercuri, primele declaratii dupa demisia din functia de primar al sectorului 4 si a marturisit ca incidentul de vineri, din clubul Colectiv, a avut un impact emotional puternic asupra lui.

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, DEMISIONEAZA. Primele declaratii

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, caruia mii de oameni i-au cerut in strada sa plece, dupa tragedia de la Colectiv, si-a dat demisia, a anuntat intr-un comunicat de presa.

Dupa ce a spus ca nu are ce sa isi reproseze, Cristian Popescu Piedone vrea sa faca un monument pentru victimele de la clubul Colectiv

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a anuntat marti, intr-un comunicat de presa, ca vrea sa construiasca un monument in memoria victimelor din clubul Colectiv.

Piedone il urmeaza pe Victor Ponta si isi anunta demisia

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, caruia mii de oameni i-au cerut in strada sa plece, in urma tragediei din Clubul Colectiv, a demisionat si el, au declarat pentru Mediafax surse oficiale.

Piedone, audiat la DNA, in dosarul clubului Colectiv

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, este audiat, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru modul in care Primaria a acordat autorizatia de functionare a clubului Colectiv. DNA a preluat, joi, ancheta, dupa ce Parchetul instantei supreme si-a declinat competenta.

Cristian Popescu Piedone, adus cu mandat la DNA

Cristian Popescu Piedone a fost dus cu mascatii la DNA. Directia Nationala Anticoruptie DNA) ancheteaza modalitatea de emitere a autorizatiei de functionare eliberata de primarul sectorului 4 Bucuresti,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )