Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lia Olguta Vasilescu, cercetata pentru coruptie, si-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primaria Craiova

România Liberă România Liberă,
Lia Olguta Vasilescu, cercetata pentru coruptie, si-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primaria Craiova

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, urmarita penal de DNA, si-a depus sambata candidatura pentru un nou mandat, a anuntat deputata, pe Facebook. Ea a precizat ca dosarul de candidat este insotit de peste 40. 000 de semnaturi de sustinere, in conditiile in care avea nevoie de mai putin de 2. 600 de semnaturi. continuă pe România Liberă

Surse: Ludovic Orban si Lia Olguta Vasilescu, denuntati la DNA de fostul adjunct al lui Gabriel Oprea, Tiberiu Urdareanu (VIDEO)

Informatii explozive ies la iveala in dosarul lui Ludovic Orban. Tiberiu Urdareanu, patronul UTI, ar fi cel care l-a denuntat la DNA pe fostul candidat la Primaria Capitalei, dar si pe primarul Craiovei, Lia.

Ludovic Orban si Olguta Vasilescu, turnati la DNA de omul de afaceri Tiberiu Urdareanu

Ludovic Orban si Lia Olguta Vasilescu au fost denuntati la DNA de acelasi om de afaceri, care are probleme intr-un dosar aflat pe rolul instantelor, sustin surse judiciare, potrivit Romania.

Patru procurori condamnati definitiv pentru coruptie, eliberati din functie in 2015

Patru procurori au fost eliberati din functie anul trecut ca urmare a condamnarii definitive pentru infractiuni de coruptie ori asimilate infractiunilor de coruptie, se arata in raportul pe 2015 privind starea justitiei, publicat miercuri de Consiliul Superior al Magistraturii si citat de Agerpres. Alti sapte procurori au fost trimisi in judecata in 2015 pentru infractiuni de coruptie sau infractiuni asimilate infractiunilor de coruptie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )