Libnet.ro
UNICEF

01:05

Maria Grapini: Nu sustin candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria sectorului 4. Este hilar ca insista

Antena3 Antena3,
Maria Grapini: Nu sustin candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria sectorului 4. Este hilar ca insista

Co-presedintele PPUSL, Maria Grapini, nu sustine candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria sectorului 4 din partea partidului pe care ea in conduce. Aceasta spune ca va fi nevoita sa faca un pas. continuă pe Antena3

Cristian Popescu Piedone s-a inscris in partidul Mariei Grapini, PPU-SL, din partea caruia vrea sa candideze la Primaria Sectorului 4 (FOTO)

Cristian Popescu Piedone isi doreste cu orice pret sa candideze la Primaria Sectorului 4. Astfel, dupa ce magistratii de la Tribunalul Bucuresti au decis ca acesta nu se poate inscrie in cursa.

Cristian Popescu Piedone nu mai poate candida la Primaria Sectorului 4 - decizie definitiva

Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au decis definitiv, marti, ca fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone nu mai poate candida pentru un nou mandat, anunta Agerpres. Tribunalul a admis o contestatie depusa de avocatul Gheorghe Piperea, in dosarul in care mai multi supravietuitori de la Colectiv au contestat candidatura lui Piedone. Contestatia formulata de Piperea si admisa de instanta se refera dosarul de candidatura al lui Piedone. Piperea a sustinut ca lista depusa de Piedone nu indeplineste conditiile legale, adaugand ca, avand in vedere oprobriul public declansat impotriva fostului primar, este imposibil ca acesta sa fi reusit strangerea semnaturilor necesare, care sa respecte conditiile prevazute de art. 51 din Legea nr.

Cristian Popescu Piedone nu renunta la candidatura la Primaria Sectorului 4: Voi initia o noua campanie de strangere de semnaturi

In urma deciziei Instantei de a nu putea candida la Primaria Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone a anuntat pe o retea de socializare ca nu renunta la candidatura pentru un nou mandat de.

Maria Grapini NU sustine candidatura lui Piedone: As abandona propriile principii si nu m-as mai putea uita in ochii oamenilor! (VIDEO)

Maria Grapini, copresedintele partidului PPUSL, in care Cristian Popescu Piedone s-a inscris dupa ce i-a fost respinsa candidatura la sectorul 4 de catre tribunalul Bucuresti si in numele caruia.

Grapini nu sustine candidatura lui Piedone la sectorul 4 din partea PPU-sl

Copresedintele PPU-sl, Maria Grapini, a anuntat joi ca nu poate sa sustina candidatura lui Cristian Popescu-Piedone la Primaria sectorului 4 din partea formatiunii pe care o conduce, precizand ca, in cazul in care Biroul Executiv al partidului va valida aceasta candidatura, ea va face un pas inapoi. Nu pot sustine candidatura domnului Piedone pentru ca as abandona propriile principii si nu m-as mai putea uita in ochii oamenilor. Daca, in mod democratic, Biroul Executiv al partidului va valida candidatura domnului Cristian Popescu, voi fi nevoita sa fac un pas inapoi, pana la Congresul partidului. Nu-mi asum candidatura, chiar daca multi cetateni din sectorul 4 doresc sa-l aiba primar. Voi continua sa cred ca exista oameni care vor sustine candidati valorosi, indiferent din ce partid vin si vor exclude candidati asupra carora planeaza suspiciuni sau sunt dovezi certe ca au incalcat legea si moralitatea, a declarat Maria Grapini, potrivit unui comunicat remis, joi, AGERPRES.

Controversa. Piedone vrea sa fie candidatul lui Dan Voiculescu. Maria Grapini refuza

Candidatura lui Cristian Popescu Piedone din partea PPU - partidul infiintat de Dan Voiculescu- a starnit scandal. Copresedintele PPU, Maria Grapini, nu este de acord ca fostul edil Cristian Popescu Piedone sa fie candidatul PPU la Sectorului 4. Piedone s-a inscris ieri in PPU, iar organizatia PPE Bucuresti la propus drept candidat la Primaria Sectorului 4. Consiliul National al PPU, format din sapte membri, urmeaza sa voteze propunerea.

Tribunalul Bucuresti: Cristian Popescu Piedone NU poate candida la Primarie. Decizia este definitiva

Cristian Popescu Piedone nu poate candida la primarie, a decis Tribunalul Bucuresti. Decizia nu mai poate fi contestata, conform digi24. ro. Stire in curs de actualizare.

Piedone baga zazanie in PP-USL: Maria Grapini nu il vrea drept candidat pentru Sectorul 4, colegii sunt de alta parere (VIDEO)

In timp ce copresedintele PPUSL, Maria Grapini, si-a facut ferm cunoscuta pozitia personala cu privire la candidatura lui Piedone din patea partidului sau pentru Primaria Sector 4, senatorul Alfred.

Reactia presedintelui Asociatiei Colectiv in cazul Piedone: Ma bucur, era o palma data memoriei copiilor nostri

Eugen Iancu presedintele Asociatiei Colectiv GTG 3010 a declarat, pentru Mediafax, imediat dupa decizia instantei, care a interzis candidatura lui Cristian Popescu Piedone, ca tragedia din Colectiv nu ii.

Motivarea instantei in cazul Piedone: Comunitatea, singura in masura sa sanctioneze candidatul

Decizia prin care s-a respins contestatia depusa de Asociatia Colectiv pentru Viitor ,privind candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4 , a fost motivata pe ideea ca pentru sanctionarea lui, daca va fi cazul, se va.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )