Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cristian Tudor Popescu: Alina Gorghiu este o persoana smulsa cu cruzime de sub casca de la coafor. Femeia asta s-a facut de ras

B1 B1,
Cristian Tudor Popescu: Alina Gorghiu este o persoana smulsa cu cruzime de sub casca de la coafor. Femeia asta s-a facut de ras

PNL este la cea mai joasa pozitie politica si umana din istoria sa, Alina Gorghiu este doar o persoana smulsa cu cruzime de sub casca de coafor, iar Iohannis este convins 150% ca vocatia lui mesianica l-a. continuă pe B1

Votul e un mecanism care impiedica societatea sa alunece dincolo de DEMOCRATIE, in TOTALITARISM! Cristian Tudor Popescu, apel catre romani sa mearga la VOT!

Cristian Tudor Popescu a facut un apel catre cetatenii romani inaintea alegerilor parlamentare. Jurnalistul a explicat importanta votului si de ce este necesar sa ne exercitam dreptul la vot, ca gest.

Cristian Tudor Popescu, mesaj pentru romani inainte de alegeri: Votul e un mecanism care impiedica societatea sa alunece dincolo de democratie, in totalitarism

Cristian Tudor Popescu a transmis un mesaj romanilor, referitor la alegerile parlamentare de duminica. Jurnalistul explica de ce este atat de important sa ne exercitam dreptul la vot pentru a mentine.

Alegeri parlamentare 2016. Alina Gorghiu, la Timisoara: E prima data cand votez pentru o echipa atat de buna. De maine sa ne fie mai bine tuturor

Alegeri parlamentare 2016 Timis. Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a votat la Timisoara, la Liceul pedagogic Carmen Sylva, unde a invatat mama sa, liderul liberal spunand ca este prima data cand voteaza pentru o echipa atat de buna si ca isi doreste ca, incepand de luni, sa ne fie mai bine tuturor.

Alina Gorghiu A DEMISIONAT de la sefia PNL: Recunosc victoria PSD la alegerile parlamentare

Alina Gorghiu a anuntat, luni, ca, urmare a rezultatului de la alegerile parlamentare, isi depune mandatul de la sefia PNL. intr-o conferinta de presa, sefa PNL a recunoscut victoria PSD in.

Alina Gorghiu A DEMISIONAT de la sefia PNL: Recunosc victoria PSD la alegerile parlamentare (VIDEO)

Alina Gorghiu a anuntat, luni, ca, urmare a rezultatului de la alegerile parlamentare, isi depune mandatul de la sefia PNL. intr-o conferinta de presa, sefa PNL a recunoscut victoria PSD in.

Alina Gorghiu a demisionat de la sefia PNL

Alina Gorghiu a anuntat, luni, ca, urmare a rezultatului de la alegerile parlamentare, isi depune mandatul de la sefia PNL, conform News. ro .

Alina Gorghiu si Ilie Bolojan demisioneaza de la sefia PNL dupa rezultatele obtinute la alegeri

Sefa PNL, Alina Gorghiu, si secretarul general al partidului, Ilie Bolojan, ar urma sa-si dea demisia de la conducerea formatiunii in urma rezultatelor obtinute la alegerile parlamentare, potrivit unor surse.

Surse: Alina Gorghiu, aproape de demisia de la sefia PNL. Hava: Demisiile nu rezolva nimic daca nu ai pe cine sa pui in loc

Rezultatul foarte slab al Partidului National Liberal condus de Alina Gorghiu a dus aparitie primelor critici ale liderilor din teritoriu. Potrivit unor surse politice, Gorghiu le-ar fi spus celor din conducerea PNL ca vrea sa-si dea demisia, dar a fost convinsa sa continue pana la Congresul din 2017 cand, in urma alegerilor, vor fi alesi noii lideri.

Alina Gorghiu a demisionat de la conducerea PNL

Alina Gorghiu a demisionat astazi de la conducerea Partidului National Liberal PNL). Aceasta a declarat, intr-o conferinta de presa: Votul convarsitor s-a dus inspre PSD, dati-mi voie sa recunosc victoria PSD. Au un program de guvernare care presupune multe promisiuni. Vom face opozitie curata, opozitie ferma. ) inca de ieri am avut discutii cu colegii, liderii din teritoriu, conducerea centrala si pentru mine nu exista alt gest decat depunerea mandatului. A fost o onoare sa colaborez cu toti colegii mei.

Orice meci se joaca pana la capat! Alina Gorghiu a vorbit despre o eventuala demisie de la conducerea PNL

Alina Gorghiu a comentat, asemenea tuturor celorlalti lideri politici, rezultatele exit-poll-urilor. Aceasta nu a vrut sa vorbeasca despre o eventuala demisie, dar a sustinut ca va stabili impreuna cu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )