Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cristiano Ronaldo stabileste un record pentru Real Madrid

Online Sport Online Sport,
Cristiano Ronaldo stabileste un record pentru Real Madrid

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a stabilit un nou record pentru campioana Europei dupa ce a marcat in meciul cu Elche de marti seara. continuă pe Online Sport

Real Madrid a zdrobit-o pe Deportivo: scor 8-2

Rezultat uluitor in Primera Division unde Real Madrid s-a impus cu 8-2 in fata formatiei Deportivo La Coruna, iar trei dintre goluri au fost marcate de Cristiano Ronaldo.

VIDEO Deportivo La Coruna - Real Madrid 2-8/ Galacticii au facut spectacol pe Riazor

Real Madrid a revenit la viata dupa doua partide mai putin fericite in Primera Division, galacticii castigand cu un categoric 8-2 pe terenul celor de la Deportivo La Coruna. Cristiano Ronaldo a marcat de trei ori, iar pe lista marcatorilor s-au numarat si Chicharito Hernandez si James Rodriguez.

Conducerea Real Madrid negociaza REDENUMIREA stadionului Santiago Bernabeu

Clubul Real Madrid negociaza cu zece posibili parteneri pentru redenumirea stadionului Santiago Bernabeu si finantarea proiectului de renovare a arenei, estimat la 400 de milioane de euro, a anuntat presedintele.

Amenda record pentru GlaxoSmithKline in China

Grupul farmaceutic britanic GlaxoSmithKline Plc GSK) a fost obligat, in China, la plata unei amenzi record, de 3 miliarde de yuani 490 de milioane de dolari), dupa ce o instanta a decis ca subsidiara locala a GSK este vinovata de mituirea unor medici si asociatii medicale in vederea promovarii produselor companiei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )