Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cristina Joia, de la Visuri la cheie (Pro TV), batuta de un vecin!

B1 B1,
Cristina Joia, de la Visuri la cheie (Pro TV), batuta de un vecin!

Cristina Joia, designerul de la emisiunea Visuri la cheie, de la Pro TV, s-a aflat, in urma cu o luna, in centrul unui scandal social, din cauza conflictului in care a fost implicata intr-un supermarket din. continuă pe B1

Trauma Cristinei Joia dupa ce a fost batuta. Ce i-au facut si medicii: Mi-au legat mainile, simteam ca ma sufoc

Cristina Joia a spus la Vorbeste lumea, de la Pro TV, despre momentele prin care a trecut atunci cand a fost agresata si bagata in spital de o femeie, dar si despre ce a avut de patimit in perioada urmatoare. Trauma Cristinei Joia dupa ce a fost batuta Amintim ca Cristina Joia, unul dintre designerii .

Cristina Joia, prima aparitie dupa ce a fost agresata. Am fost absolut socata de numarul lor

In urma cu o luna, designerul emisiunii Visuri la cheie, Cristina Joia trecea prin momente cumplite. O simpla atentionare facuta unei femei care isi parcase masina intr-un loc nepotrivit avea sa o trimita pe patul de spital si pe masa de operatie. Joi, 10 decembrie, Cristina a fost invitata in platoul emisiunii Vorbeste lumea si a rememorat clipele dificile pe care le-a depasit cu bine datorita sustinerii celor dragi.

Florin Busuioc, mesaj halucinant la Pro TV: Un dobitoc, ce sa ceri unui babuin

Florin Busuioc este unul dintre cei mai apreciati prezentatori ale rubricii vremea, acesta fiind urmarit in permanenta de cei care vor sa stie cum va fi vremea, dar si vremurile. Florin Busuioc, mesaj halucinant la Pro TV: Un dobitoc, ce sa ceri unui babuin Florin Busuioc a fost invitat astazi in emisiunea lui Catalin Maruta, .

Vedeta de la Pro TV s-a transformat total. Avea piercing-uri in adolescenta, iar acum parca e alta femeie

In varsta de 34 de ani, o vedeta de la Pro TV s-a transformat total. in adolescenta avea piercing-uri, aculta muzica punk si se simtea mereu neinteleasa. Acum, parca e alta femeie. Cine este vedeta de la Pro TV care a trecut printr-o transformare totala Desi rolul ei din Vlad este unul de femeie de .

Vedeta de la Pro TV a avut o aventura cu un coleg. Dezvaluire bomba, cine e barbatul: Nimeni nu a stiut

Actrita Diana Sar din serialul Vlad a venit in emisiunea lui Catalin Maruta, de la Pro TV, pentru a participa la rubrica mancatului iute. Diana Saar a facut dezvaluiri bomba, dat find faptul ca nu a reusit sa faca fata prea bine sosurilor iuti, puse la dispozitie de Catalin Maruta. Vedeta de la Pro TV .

Smiley, la Antena 1. Cum a fost posibil sa mearga la rivalii celor de la Pro TV

In urma cu doua zile, cele doua mari posturi de televiziune din Romania, PRO TV si Antena 1, au scos steagul alb in fata iubirii. Desi contractele spun una, relatiile fac asta. Astfel, chiar daca Smiley a semnat cu cineva, a putut calca pragul altei case, lucru intamplat rar in televiziune. Pare-se ca motivul este .

Gina Pistol, surpriza dementiala de ziua ei. Ce mare vedeta PRO TV a aparut la Chefi la Cutite, pentru ea

Daca anul trecut se afla in Taiwan, filmand pentru Asia Express, varsta de 40 de ani, implinita pe 9 decembrie, a prins-o pe Gina Pistol acasa. De altfel, desi proiectul sau de suflet de la Antena 1 a fost blocat de pandemie, anul sau nu a fost nici pe departe compromis, ba chiar va fi .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )