Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cristina Spatar si Catalin Botezatu si-au pierdut speranta in vot. Cei doi nu vor lua parte la alegerile de duminica (FOTO)

B1 B1,
Cristina Spatar si Catalin Botezatu si-au pierdut speranta in vot. Cei doi nu vor lua parte la alegerile de duminica (FOTO)

Cristina Spatar si Catalin Botezatu nu vor lua parte la alegerile parlamentare de duminica. Daca in urma cu cativa ani aveau convingerea ca votul lor este important si ca poate schimba ceva, acum. continuă pe B1

Record! Bradul lui Catalin Botezatu, licitat cu 130.000 de euro!

Creatorul de moda Catalin Botezatu a participat joi seara la Festivalul Brazilor de Craciun cu un brad stilizat extrem de frumos si de apreciat, ce a fost licitat cu o suma record: 130. 000 de euro. Creatia lui Catalin Botezatu s-a intitulat Orasul de cristal.

Catalin Botezatu, DECLARATIE SOC pentru Bianca Dragusanu: O sa te iubesc toata viata

Catalin Botezatu a uimit cu o declaratie facuta recent despre Bianca Dragusanu la un eveniment de prezentare de moda, anunta Cancan. Cei doi s-au intalnit in cadrul evenimentului, iar.

Ea e mama copilului meu. Catalin Botezatu, tata la 50 de ani. Afirmatii ULUITOARE din intimitatea celebrului designer (FOTO)

Catalin Botezatu si-a sarbatorit ziua de nastere la inceputul acestei saptamani si a luat pe toata lumea prin surprindere cu declaratia pe care a facut-o. Acesta a anuntat ca vrea ca.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )