Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cristina Zegheru pleaca din functia de director general al Europa FM si Radio 21

Hotnews Hotnews,
 Cristina Zegheru pleaca din functia de director general al Europa FM si Radio 21

Cristina Zegheru a decis sa paraseasca functia de director general in cadrul grupului Europa FM si Radio 21, dupa 16 ani dedicati dezvoltarii proiectelor Lagardere Active Radio International in Romania, potrivit unui comunicat remis Mediafax. continuă pe Hotnews

Marian Sarbu a demisionat din functia de prim-vicepresedinte al ASF

Marian Sarbu a demisionat, vineri, din functia de prim-vicepresedinte si membru executiv al Consiliului Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF). Decizia vine dupa ce, la inceputul acestei luni, judecatori.

Marian Sarbu a demisionat din functia de prim-vicepresedinte ASF, dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca numirea sa in aceasta pozitie a fost neconstitutionala

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a anuntat luni ca a luat act de demisia lui Marian Sarbu din functia de Prim-vicepresedinte si membru executiv al Consiliului ASF. Sarbu a notificat Parlamentul Romaniei conducerea Camerei Deputatilor si Senatului) in privinta demisiei incepand cu data de 18 iulie 2014. Demisia sa vine dupa ce Curtea Constitutionala a decis in 2 iulie ca hotararea Parlamentului privind numirea lui Marian Sarbu in functia de prim-vicepresedinte in Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara este neconstitutionala. Sesizarea Curtii a avut la baza un articol publicat de HotNews. ro la scurt timp dupa ce acesta a fost numit in inalta functie.

Iohannis, despre Ghise: imi pare rau pentru orice membru care pleaca din partid

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a comentat astazi intentia senatorului Ioan Ghise de a parasi formatiunea liberala, afirmand ca ii pare rau pentru orice membru care din motive temporare, de obicei, considera ca trebuie sa plece un pic din partid.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )