Libnet.ro
UNICEF

16:45

Criticii de film despre Aferim!:Filmul lui Radu Jude este spectaculos. Sunt peste 1.000 de figuranti pe platou

Adevărul Adevărul,
Criticii de film despre Aferim!:Filmul lui Radu Jude este spectaculos. Sunt peste 1.000 de figuranti pe platou

Romania va participa anul acesta la Berlinale cu doua filme: Aferim! si De ce eu?, ale regizorilor Radu Jude si Tudor Giurgiu. Criticii de film vin la Adevarul Live pentru a dezbate participarile romanesti la festivaluri de gen. Florentina Ciuverca si Catalin Anchidin sunt invitati la ora 13:00, cu o zi inainte de deschiderea Festivalului de Film de la Berlin. continuă pe Adevărul

Criticii de film, despre Berlinale si filmele romanesti ale anului trecut, la Adevarul Live, de la ora 13:00

Romania va participa anul acesta la Berlinale cu doua filme: Aferim! si De ce eu?, ale regizorilor Radu Jude si Tudor Giurgiu. Criticii de film vin la Adevarul Live pentru a dezbate participarile romanesti la festivaluri de gen. Florentina Ciuverca si Catalin Anchidin sunt invitati la ora 13:00, cu o zi inainte de deschiderea Festivalului de Film de la Berlin.

Actorul Cuzin Toma, la Adevarul LIVE, cu povestile despre sclavie din filmul Aferim!

Aferim!, filmul lui Radu Jude, va fi proiectat la Festivalul de Film de la Berlin, care debuteaza maine. Actorul Toma Cuzin ofera detalii despre productia regizata de Radu Jude.

Radu Jude si Tudor Giurgiu, la Berlinala

Intre 5 si 15 februarie are loc cea de-a 65-a editie a Festivalului International de Film de la Berlin. Printre cele 19 filme selectionate in competitia oficiala a festivalului, care se afla in cursa pentru Ursul de Aur, se numara pelicula romaneasca Aferim!, in regia lui Radu Jude.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )