Libnet.ro
UNICEF

13:00

Criza din Ucraina: Atacuri aeriene la periferia de vest a Donetkului

România Liberă România Liberă,
Criza din Ucraina: Atacuri aeriene la periferia de vest a Donetkului

Un avion a efectuat, marti, raiduri asupra unei mine dezafectate de la periferia de vest a Donetkului, nu departe de o tabara a combatantillor separatisti prorusi, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Criza din Ucraina: Rebelii pro-rusi se pregatesc sa apere Donetskul, in conditiile in care fortele Kievului avanseaza in directia lor, dupa ce au preluat Slavianskul

Rebelii pro-rusi se pregatesc luni sa-si apere principalul bastion din Donetsk, in conditiile in care fortele Kievului avanseaza in directia lor, dupa ce au preluat sambata si duminica controlul asupra mai multor orase, printre care si Slaviansk, abandonat fara lupta de insurgenti, scrie AFP.

Criza din Ucraina: Rebelii prorusi si liderul lor Igor Strelkov au fugit din orasul Slaviansk (Ministerul de Interne)

O mare parte dintre rebelii prorusi si principalul lor lider au fugit din Slaviansk, unul dintre bastioanele insurgentilor din estul tarii, in fata fortelor de la Kiev, a anuntat sambata dimineata ministrul ucrainean de Interne Arsen Avakov pe pagina de Facebook, potrivit AFP.

UPDATE Criza din Ucraina: Rebelii prorusi si liderul lor Igor Strelkov au fugit din orasul Slaviansk. Drapelul ucrainean, ridicat in bastionul rebel cucerit

O mare parte dintre rebelii prorusi si principalul lor lider, Igor Strelkov, au fugit din Slaviansk, unul dintre bastioanele insurgentilor din estul tarii, in fata fortelor de la Kiev, a anuntat sambata dimineata ministrul ucrainean de Interne Arsen Avakov pe pagina de Facebook, potrivit AFP. Ora 13:41 Porosenko a ordonat ridicarea drapelului ucrainean in bastionul rebel cucerit.

UPDATE Criza din Ucraina: Rebelii prorusi si liderul lor Igor Strelkov au fugit din orasul Slaviansk. Drapelul ucrainean, arborat pe primaria din bastionul rebel cucerit

O mare parte dintre rebelii prorusi si principalul lor lider, Igor Strelkov, au fugit din Slaviansk, unul dintre bastioanele insurgentilor din estul tarii, in fata fortelor de la Kiev, a anuntat sambata dimineata ministrul ucrainean de Interne Arseni Avakov pe pagina de Facebook, potrivit AFP. Ora 13:41 Porosenko a ordonat ridicarea drapelului ucrainean in bastionul rebel cucerit.

UPDATE Criza din Ucraina: Rebelii prorusi si liderul lor Igor Strelkov au fugit din bastionul insurgent Slaviansk. Drapelul ucrainean, arborat pe primaria din oras/ Lider rebel: Trupele ucrainene imping separatistii pro-rusi

O mare parte dintre rebelii prorusi si principalul lor lider, Igor Strelkov, au fugit din Slaviansk, unul dintre bastioanele insurgentilor din estul tarii, in fata fortelor de la Kiev, a anuntat sambata dimineata ministrul ucrainean de Interne Arseni Avakov pe pagina de Facebook, potrivit AFP. Ora 18:11 Lider rebel, citat de Interfax: Trupele ucrainene imping separatistii pro-rusiOra 13:41 Porosenko a ordonat ridicarea drapelului ucrainean in bastionul rebel cucerit.

Criza din Ucraina: Rebelii prorusi si liderul lor Igor Strelkov au fugit din bastionul insurgent Slaviansk. Drapelul ucrainean, arborat pe primaria din oras/ Lider rebel: Separatistii, fortati sa isi abandoneze pozitiile de pe frontul nordic

O mare parte dintre rebelii prorusi si principalul lor lider, Igor Strelkov, au fugit din Slaviansk, unul dintre bastioanele insurgentilor din estul tarii, in fata fortelor de la Kiev. In urma reusitei trupelor guvernamentale, presedintele ucrainean Petro poroshenko a ordonat armatei sa arboreze drapelul ucrainean pe cladirea primariei din bostionul separatist, care a fost folosita in ultimele luni cu functia de cartier general al insurgentilor. Liderul auto-proclamat al Republicii Populare Donetsk a declarat si el sambata, citat de Interfax, ca separatistii pro-rusi din estul Ucrainei sunt fortati, de catre ofensiva armata guvernamentala, sa isi abandoneze pozitiile de-a lungul frontului lor nordic.

Rusia a interzis importul unor noi produse lactate din Ucraina

Autoritatile ruse au interzis vineri importul unor noi produse lactate din Ucraina, din motive sanitare, in plina criza intre cele doua tari. Agentia pentru protectia consumatorilor Rospotrebnadzor a afirmat, intr-un comunicat, ca a constatat contaminari microbiene si incalcari ale normelor, dupa inspectarea branzei produse de catre Milkiland, o firma cu sediul la Kiev.

Razboi economic? Rusia a interzis importul unor noi lactate din Ucraina

Autoritatile ruse au interzis vineri importul unor noi produse lactate din Ucraina, din motive sanitare, in plina criza intre cele doua tari, relateaza AFP.

Rusia a interzis importul unor noi produse lactate din Ucraina

Autoritatile ruse au interzis vineri importul unor noi produse lactate din Ucraina, din motive sanitare, in plina criza intre cele doua tari, scrie AFP. Agentia pentru protectia consumatorilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )