Libnet.ro
UNICEF

01:05

Criza din Ucraina: Kievul si separatistii prorusi au convenit incetarea imediata a tuturor ostilitatilor

Adevărul Adevărul,
Criza din Ucraina: Kievul si separatistii prorusi au convenit incetarea imediata a tuturor ostilitatilor

Armata ucraineana si separatistii prorusi s-au inteles pentru incetarea completa a tuturor ostilitatilor, acordul intrand in vigoare de la ora locala 18:00, potrivit agentiei EFE care citeaza un comunicat emis marti de Consiliul de Securitate Nationala si Aparare al Ucrainei. continuă pe Adevărul

Reprezentantii Kievului si separatistilor s-au inteles. Armata ucraineana si separatistii prorusi au convenit incetarea imediata a tuturor ostilitatilor

Armata ucraineana si separatistii prorusi au convenit incetarea completa a tuturor ostilitatilor, fara nicio exceptie, acordul intrand in vigoare de la ora locala 18:00, transmite agentia EFE citand un.

Ce se intampla cu politicienii CORUPTI din Ucraina. Strada incepe sa isi faca singura DREPTATE

Provocarea Galeata cu gheata s-a transformat in provocarea Cosul de gunoi in Ucraina. Astfel, politicienii despre care se crede ca sunt corupti sunt luati pe sus de ucraineni si aruncati intr-un.

Petro Porosenko vrea inlocuirea rusei cu engleza in scolile din Ucraina

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a propus, vineri, ca engleza sa devina a doua limba de studiu in scolile ucrainene in locul rusei, intr-un discurs sustinut la Universitatea din Liov, un bastion.

Petro Porosenko vrea ca engleza sa devina a doua limba de studiu in scolile din Ucraina, in locul limbii ruse

Presedintele ucrainean, Petro Porosenko, a propus vineri ca engleza sa devina a doua limba de studiu in scolile ucrainene in locul rusei, intr-un discurs sustinut la Universitatea din Liov, bastion nationalist din vestul Ucrainei. Engleza trebuie sa devina a doua limba de studiu in scoli pentru ca exista o legatura intre nivelul de trai si nivelul de stapanire a englezei de catre populatia unei tari, a afirmat Porosenko, un miliardar care s-a specializat in relatii economice internationale si vorbeste foarte bine limba lui Shakespeare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )