Libnet.ro
UNICEF

5 Mai.

Criza din Ucraina: Rusia sugereaza ca ar putea interveni pentru apararea suveranitatii tarii vecine

Hotnews Hotnews,
 Criza din Ucraina: Rusia sugereaza ca ar putea interveni pentru apararea suveranitatii tarii vecine

Rusia ar putea interveni pentru apararea suveranitatii Ucrainei in virtutea unui acord incheiat cu Statele Unite dupa incheierea Razboiului Rece, sugereaza un consilier prezidential rus, Serghei Glaziev, citat de Kommersant Ucraina. Occidentul trebuie sa inceteze actiunile de santaj si intimidare, a continuat consilierul presedintelui Vladimir Putin, subliniind ca, aparent, Statele Unite ar miza pe o lovitura de stat in Ucraina. continuă pe Hotnews

Rusia ar putea interveni pentru apararea suveranitatii Ucrainei.

Rusia ar putea interveni pentru apararea suveranitatii Ucrainei in virtutea unui acord incheiat cu Statele Unite dupa incheierea Razboiului Rece, sugereaza un consilier prezidential rus, relateaza Mediafax. Citeste si: AUDIO. Nuland, nemultumita de Bruxelles: F**k the EU! Serghei Glaziev a facut referire la un acord dintre Rusia si SUA din anul 1994 prin care Moscova a fost garantul suveranitatii Ucrainei dupa decizia Kievului de a renunta la armele nucleare ramase din perioada sovietica, .

AUDIO Victoria Nuland, despre lipsa de implicare a Bruxellesului in conflictul din Ucraina: Fuck the EU

Asistentul secretarului de stat al SUA pentru Europa si Eurasia, Victoria Nuland, pare sa fi facut, intr-o convorbire telefonica, afirmatii prea putin diplomate fata de Uniunea Europeana, intr-o discutie legata de criza din Ucraina, potrivit unei inregistrari postate pe YouTube, scrie AFP.

Ultima gluma la Kremlin: Rusia ar putea interveni militar in Ucraina

Dincolo de caricaturile care apar in presa de peste Ocean privind neincheierea lucrarilor de amenajare a spatiilor competitionale pentru sportivii participanti la Olimpiada de Iarna, de la Soci, un lucru este cert. Rusia isi doreste o demonstratie publica de eficienta imagologica. Culmea este ca pare tentata si de o aventura militara.

Rusia solicita opozitiei din Ucraina sa renunte la amenintari si ultimatumuri

Rusia a solicitat, astazi, opozitiei din Ucraina sa renunte la amenintari si ultimatumuri, pentru a permite Kievului sa iasa din criza profunda in care se afla de la sfarsitul lunii noiembrie, relateaza AFP.

Rusia indeamna opozitia din Ucraina sa renunte la amenintari si la ultimatumuri

Rusia a cerut, luni, opozitiei din Ucraina sa renunte la amenintari si ultimatumuri, pentru a permite Kievului sa iasa din criza profunda in care se afla de la sfarsitul lunii noiembrie,.

UPDATE AUDIO Victoria Nuland isi prezinta scuze fata de UE dupa ce a rostit cuvinte nediplomatice la adresa acesteia/ Nuland: Fuck the EU

Asistentul secretarului de stat al SUA pentru Europa si Eurasia, Victoria Nuland, pare sa fi facut, intr-o convorbire telefonica, afirmatii prea putin diplomate fata de Uniunea Europeana, intr-o discutie legata de criza din Ucraina, potrivit unei inregistrari postate pe YouTube, scrie AFP. UPDATE 8:20 Secretarul de Stat adjunct american pentru Europa, Victoria Nuland, si-a prezentat scuze, joi, fata de Uniunea Europeana dupa ce a rostit cuvinte nediplomatice la adresa UE cu privire la criza europeana.

UE este pregatita sa ancheteze violentele din Ucraina.

Uniunea Europeana este pregatita sa sustina reformele constitutionale in Ucraina si sa contribuie la anchetarea violentelor, a anuntat Catherine Ashton, Inaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe, potrivit Mediafax. Avem capacitatea de a oferi sustinere, a declarat Ashton intr-o conferinta de presa organizata dupa intrevederea pe care a avut-o cu presedintele Viktor Ianukovici. Trebuie depuse mai multe eforturi pentru a pune capat crizei politice din Ucraina. Vreau sa vad o accelerare .

Ucraina: Opozitia cere modificari constitutionale pentru limitarea atributiilor presedintelui

Opozitia proeuropeana din Ucraina cere modificari constitutionale pentru limitarea atributiilor presedintelui, in contextul negocierilor pentru depasirea gravei crize politice.

Opozitia din Ucraina vrea modificari pentru reducerea atributiilor presedintelui.

Opozitia proeuropeana din Ucraina solicita modificari constitutionale pentru limitarea atributiilor presedintelui, in contextul negocierilor pentru depasirea gravei crize politice, relateaza Mediafax. Liderii opozitiei cer Parlamentului ucrainean revenirea la foste prevederi constitutionale, o situatie care ar conduce la reducerea statutului presedintelui la unul onorific. Citeste si: Ucraina: Opozantii au manifestat in fata filialei Deutsche Bank de la Kiev Opozitia cere ca presedintele sa .

Casa Sindicatelor din Ucraina a fost zguduita de o explozie puternica

Cladirea care adaposteste Casa Sindicatelor din Ucraina a fost zguduita de o exlozie puternica, joi dupa-amiaza. Situata pe o strada din centrul Kievului, cladirea este ocupata de cateva zile de protestatarii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 5 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )