Libnet.ro
UNICEF

20:45

Criza din Venezuela: Peste 350 de manifestanti au fost arestati saptamna aceasta

Hotnews Hotnews,
 Criza din Venezuela: Peste 350 de manifestanti au fost arestati saptamna aceasta

Peste 350 de persoane au fost arestate in Venezuela in aceasta saptamana in timpul manifestatiilor organizate impotriva regimului presedintelui Nicolas Maduro, a declarat vineri inalt Comisarul pentru Drepturile omului al ONU, Michelle Bachelet, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Criza din Venezuela: Rusia avertizeaza SUA asupra efectelor catastrofale ale unei interventiei militare impotriva regimului dictatorului Nicolas Maduro

Criza din Venezuela risca sa se extinda si la nivel international dupa ce Donald Trump l-a recunoscut pe Juan Guido drept lider al tarii in urma miscarii acestuia in care s-a autoproclamat presedinte.

Ziua cand Politia a devenit Militie: peste o mie de salariati au fost arestati si incarcerati

La 22 ianuarie 1949, Politia a fost transformat in Militia Populara, ale carei cadre erau formate din cvasi-analfabeti scosi din productie, care urmau la inceput o scoala profesionala timp de doua luni.

Marea Britanie il sustine pe liderul opozitiei din Venezuela

Marea Britanie si-a aratat sustinerea fata de liderul opozitiei din Venezuela Juan Guaido, a anuntat un purtator de cuvant al premierului Theresa May, adaugand ca alegerile prin care Nicolas Maduro a devenit presedinte nu au fost corecte sau libere, scrie Reuters.

China, Rusia, Turcia si armata din Venezuela il sprijina pe dictatorul Maduro! SUA vine cu un plan FABULOS pentru inclinarea balantei in favoarea lui Guaido (VIDEO)

Mike Pompeo, seful diplomatiei americane, i-a cerut armatei din Venezuela sa schimbe tabara si sa apere integritatea personala a presedintelui Juan Guaido, care s-a autoproclamat miercuri in aceasta.

China, Rusia, Turcia si armata din Venezuela il sprijina pe dictatorul Maduro! SUA vin cu un plan FABULOS pentru inclinarea balantei in favoarea lui Guaido (VIDEO)

Mike Pompeo, seful diplomatiei americane, i-a cerut armatei din Venezuela sa schimbe tabara si sa apere integritatea personala a presedintelui Juan Guaido, care s-a autoproclamat miercuri in aceasta.

D-ale Rusiei: Kremlinul il sustine pe dictatorul Maduro din Venezuela, sfidand Occidentul

Rusia si-a manifestat sprijinul fata de dictatorul Maduro din Venezuela, joi, plasandu-se astfel in tabara opusa fata de comunitatea euroatlantica - care il sprijina pe Juan Guaido, liderul opozitiei de la.

UE si afirma sprijinul pentru Adunarea Nationala din Venezuela, dar nu-l recunoaste explicit pe Guaido drept presedinte interimar al tarii

Comisia Europeana a refuzat joi sa-l recunoasca explicit pe liderul opozitiei din Venezuela, Juan Guaido, drept liderul interimar al tarii, si a cerut masuri politice care sa duca la noi alegeri, transmite Reuters.

E RAZBOI pe strazile din Venezuela: Armata trage in manifestantii anti-Maduro! Dictatorul denunta SUA si nu vrea sa cedeze PUTEREA (VIDEO)

Garda Nationala din Venezuela a inceput sa traga cu munitie de razboi in protestatarii anti-Maduro, imediat dupa ce liderul opozitiei, Juan Guaido, s-a autoproclamat drept presedinte in exercitiu al tarii.

Primul interviu cu Juan Guaido: Presedintele autoproclamat din Venezuela are o propunere INCREDIBILA pentru dictatorul Maduro

Venezuela, un stat macinat deja de probleme economice grave, este scena unor adevarate miscari de trupe in aceste zile, in conditiile in care Juan Guaido, liderul opozitiei, s-a autoproclamat drept presedinte.

I-a taiat limba copilului lor cu o foarfeca. Parintii au fost arestati imediat

Autoritatile din Statele Unite au pornit o ancheta dupa ce limba unui copil a fost taiata in doua, cu o foarfeca, de tatal acestuia, fapta pe care mama micutului a incercat sa o ascunda. Politia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )