Libnet.ro
UNICEF

00:07

Criza imigrantilor. Ucraina ar putea folosi ARMATA pentru a-si securiza granita din sud

România Liberă România Liberă,
Criza imigrantilor. Ucraina ar putea folosi ARMATA pentru a-si securiza granita din sud

Guvernul Ungariei ar putea folosi armata pentru a-si securiza granita de sud, care se confrunta cu un val de imigranti care intra in Uniunea Europeana, a anuntat miercuri Zoltan Kovacs, purtator de cuvant al guvernului ungar. continuă pe România Liberă

Ungaria ar putea folosi ARMATA pentru a-si securiza granita din sud. Politia recurge la gaze lacrimogene pentru a-i calma pe refugiati

Guvernul Ungariei ar putea folosi armata pentru a-si securiza granita de sud, care se confrunta cu un val de imigranti care intra in Uniunea Europeana, a anuntat miercuri Zoltan Kovacs, purtator de cuvant al guvernului ungar.

Criza imigrantilor copleseste Europa. Ce solutii exista pentru refugiati

In aprilie 2015, Uniunea Europeana incepea sa vorbeasca despre criza imigrantilor, dupa ce mai multe nave pline cu refugiati s-au scufundat in Marea Mediterana. in prezent, Europa inca se straduieste sa gaseasca o solutie la ceea ce este una dintre cele mai mari crize cu care s-a confruntat in istoria recenta.

Criza imigrantilor ia amploare. Imagini cutremuratoare in vecinatatea Romaniei

Criza imigrantilor, cea mai grava de la Al doilea Razboi Mondial, a ajuns in vecinatatea Romaniei. Autoritatile bulgare au mobilizat vehicule blindate la frontiera cu Macedonia, iar Austria va trimite la randul.

Presedintele Comisiei de Aparare din Senat, Marius Obreja, despre criza imigrantilor: Valul de refugiati ne-a depasit asteptarile

Presedintele Comisiei de Aparare din Senat, liberalul Marius Obreja, a vorbit astazi, la Adevarul Live, despre criza imigrantilor. Obreja a afirmat ca numarul de refugiati care traverseaza Marea Mediterana a intrecut cu mult estimarile europenilor, iar Europa pare sa nu poata face fata.

Criza imigrantilor se apropie tot mai mult de Romania. Guvernul de la Budapesta ia in calcul folosirea armatei pentru securizarea granitei

Guvernul de la Budapesta examineaza modalitatile prin care armata poate fi folosita pentru a contribui la securizarea granitei de sud a Ungariei, confruntata cu un val de imigranti care intra in Uniunea .

Criza imigrantilor: Bulgaria trimite blindate la frontiera cu Macedonia

Bulgaria se pregateste pentru un posibil aflux de imigranti. Astfel, armata bulgara a trimis blindate la patru puncte de frontiera cu Macedonia in sprijinul politiei de frontiera, a anuntat marti Ministerul bulgar al Apararii.

Criza imigrantilor, abordata la intalnirea dintre Merkel, Hollande si Porosenko

Cancelarul german Angela Merkel a adaugat pe agenda discutiilor cu Francois Hollande si Petro Prosenko si criza refugiatilor. intalnirea dintre cei trei demnitari de la Berlin este onsacrata intensificarii violentelor in Ucraina.

Austria recurge la armata pentru a face fata crizei imigrantilor. Autoritatile sunt depasite de situatie

Armata austriaca va mobiliza 500 de militari pentru a ajuta autoritatile, depasite de situatie, sa faca fata unui numar important de imigranti care sosesc din Ungaria si Italia, a anuntat ministrul.

Criza imigrantilor, in discutia comisiilor de politica externa si aparare ale Parlamentului

Comisiile parlamentare de politica externa, de aparare si Comisia Schengen vor discuta, in 8 septembrie, cu ministrii de Externe si Interne despre criza refugiatilor, pentru a stabili un punct de vedere al Parlamentului, au anuntat, miercuri, presedintii comsiilor, Laszlo Borbely si Petru Filip.

indemnul ONU pentru Europa in criza imigrantilor

Europa a fost indemnata de agentia ONU pentru Refugiati UNHCR) sa se uneasca pentru a face fata crizei imigrantilor, in urma haosului din weekend in Grecia, Macedonia si Serbia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )